Robert Habeck - Tysklands vicekansler, økonomi- og klimaminister - Få billetter tilbage

Schedule

Fri Mar 24 2023 at 07:30 pm

Location

Den Sorte Diamant - Det Kgl. Bibliotek | Herlev, SK

Advertisement
Få billetter tilbage!
Mød Robert Habeck på International Forfatterscene til i en samtale om magt, populisme og det liberale demokratis blinde vinkler i klimakrisens tid.
Ulighed fører til polarisering i mødet med de store kriser
”Hvordan lykkes det at skabe modig og progressiv politik uden at ignorere, at fremskridtet og modet til forandring får mange mennesker til at vende sig bort, ja ligefrem gøre oprør?”
Sådan spørger Robert Habeck i sin seneste bog Herfra anderledes – en politisk skitse (Von hier an anders. Eine politische Skizze, 2021). Bogen rummer Habecks analyse af samfundet, som ifølge ham har en hel del at håndtere: at den moderne kapitalisme skubber på en voksende økonomisk, social og kulturel ulighed, som i mødet med klima- og biodiversitetskrisens konsekvenser vil skabe yderligere polarisering i samfundet. Til skade for netop evnen til at handle på de presserende kriser.
MEDVIRKENDE
Robert Habeck
Tysk politiker og forfatter. Tysklands økonomi- og klimaminister samt vicekansler siden valget i 2021. Har siden 2018 delt formandsposten for partiet De Grønne sammen med Annalena Baerbock Habeck er ph.d. i litteratur og filosofi fra Hamborg Universitet, og har som skønlitterær forfatter skrevet romaner, børnebøger og dramatik sammen med sin hustru, forfatter Andrea Paluch.
Advertisement

Where is it happening?

Den Sorte Diamant - Det Kgl. Bibliotek, Søren Kierkegaards Plads 1,Copenhagen, Denmark, Herlev, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Den Sorte Diamant - Det Kgl. Bibliotek

Host or Publisher Den Sorte Diamant - Det Kgl. Bibliotek

It's more fun with friends. Share with friends