RAV: Mowgli

Schedule

Fri Oct 13 2023 at 07:00 pm

Location

Brønden | Herlev, SK

Advertisement
Gå ikke glip af Mowglis første headliner, når han gør sin debut på vores scene den 13. oktober. Med sig som support har han Silwa, og begge rappere er noget for sig, når det kommer til at spytte bars.
De viser rapscenens fremtid, og live kan du forvente maksimal autenticitet, ærlige fortællinger og kreative flows. Begge artister mikser klassisk hiphop med new school finurligheder.
Tag med til showet, hvis du i forvejen er kæmpe fan af Stepz, DIBSET, BRANCO og Carmon.
Dørene åbner kl. 19.00. Koncerten starter kl. 20.00.
Billetten koster 100 kr. og med en +1 billet kan du tage en ven med gratis. Køb billet på: https://oplevbrondby.billetexpressen.dk/event/rav-mowgli/ec924afd-2d4c-4152-9cf8-028a44ce6cd3
Der er inkluderet adgang til garderoben i billetten. Garderoben skal af sikkerhedsmæssige årsager bruges hvis man har jakker og større tasker med.
Mowgli
Mowgli har efterhånden etableret sig solidt på det danske rapkort med fortællinger fra sit liv og tanker fra sin krøllede hjerne. Særligt med EP’en “Junglebogen” fra begyndelsen af 2022, har Mowgli stemplet sig ind som en af de mest interessante lyrikere i den nye generation af rappere. Siden sin første udgivelse har Mowgli arbejdet med etablerede artister som bl.a. ICEKIID, og live kan man forvente autenticitet og en rapper, der med desperat klang krænger sin fortælling og person ud til publikum.
Anbefalede numre: "CPH PLATFORM FREESTYLE", "Jungletur"
Lyt her
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1dMKCVDiKj96gvK3Agana5
Apple Music: https://music.apple.com/dk/artist/mowgli/1362831419?l=da
Silwa
Med Silwa på scenen, så er der garanti for fest. Silwa er mest kendt for sit samarbejde med Redbull Denmark, efter at han i 2021 vandt den prestigefyldte rap battle "Ord mod Ord". Efterfølgende har han stået på store scener i både Danmark og udlandet, bl.a. til Distortion. Hans musik rammer bredt, og er en fusion mellem oldschool raptekster og new school trap, r 'n' b, afro og drill beats.
Vi gør opmærksom på, at der muligvis tages billeder eller videoer under koncerten til markedsføringsbrug.
RAV er støttet af Statens Kunstfond.
Advertisement

Where is it happening?

Brønden, Herlev, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Br\u00f8nden

Host or Publisher Brønden

It's more fun with friends. Share with friends