RAV: AySay + support: DUO DEM

Schedule

Fri Nov 10 2023 at 08:00 pm

Location

Brønden | Herlev, SK

Advertisement
Oplev AySay og DUO DEM når de besøger RAV den 10. november.
Billetten koster 95 kr. og med en +1 billet kan du tage en ven med gratis.
Køb billet på: https://oplevbrondby.billetexpressen.dk/event/rav-aysay/9cbdd42d-f038-46e2-8c86-d36bfd6ed878
Dørene åbner kl. 19.00. Koncerten starter kl. 20.00.
Der er inkluderet adgang til garderoben i billetten. Garderoben skal af sikkerhedsmæssige årsager bruges, hvis man har jakker og større tasker med.
AySay
I Luna Ersahins stemme, hviler fortællingen om det hele menneske i en sammensat verden. På både tyrkisk, dansk og kurdisk skaber hun i AySay et fascinerende univers sammen med AskeDøssing Bendixen og Carl West Hosbond. I spændingsfeltet mellem Anatoliensmusiktraditioner, håndspillede instrumenter og elektroniske produktioner, opstår AySays unikke udtryk.
For den aktive lytter, er AySays musik farvestrålende, sammenspillet og overraskende. For den dansende lytter, vil musikken være medrivende, groovy og opløftende. Og for dem der bruger musik til en indre rejse, vil Lunas stemme og tekster vise dybde, ærlighed og håb. Hvis Altin Gün og Annisette satte sig ned og skrev en sang sammen, ville det være lyden af AySay.
I 2022, AySay spillet Roskilde Festival, P6 Beat Rocker Koncerthuset samt festivaler i udlandet som Sinsal (Spanien), Arctic Sounds (Grønland), Les Escales (Frankrig),Mundial Montréal (Canada). Dertil har Luna været feature på Tobias Rahims nye album medsangen ”Kurder i København” og tilmed spillet support på hans udsolgte arenatour.
Senest har de vundet i tre DMA Roots kategorier: Årets navn, Årets album (Su Akar) og Luna Ersahin som årets komponist. Bandets anmelderroste debutalbum ’Su Akar’ udkom i efteråret 2021, og til efteråret 2023 drager de på en stor Danmarks tur som tager dem fra Samsø til København, og måske kan man også glæde sig til ny musik fra bandet i løbet af den næste tid.
DUO DEM
Det lokale act DUO DEM varmer op med dansemusik fra forskellige genrer og kulturer. Skæve, orientalske rytmer, bl.a. fra den tyrkiske, kurdiske og arabiske musikkultur. Kenan Tekin spiller baglama og Ali Saber er på keyboard.
Vi gør opmærksom på, at der muligvis tages billeder eller videoer under koncerten til markedsføringsbrug.
RAV er støttet af Statens Kunstfond.
Advertisement

Where is it happening?

Brønden, Herlev, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Br\u00f8nden

Host or Publisher Brønden

It's more fun with friends. Share with friends