Röra och Beröra - Tantramassage på svenska

Schedule

Sun Jan 30 2022 at 10:00 am to 06:00 pm

Location

Södermalm | Stockholm, ST

R\u00f6ra och Ber\u00f6ra - Tantramassage p\u00e5 svenska Våga Röra och Beröra – tantramassage på svenska
En dag i upplevelser marinerade i oxytocin och dopamin!
Längtar du efter mer och djupare möten med den du älskar?
Vågar du ge din käresta det han/hon längtar efter?
Behöver du/ni en nytändning i förhållandet?
Eller vill du helt enkelt lära dig enkla tantramassageövningar?
Hur kan du lyssna till dina behov och ge dig själv vad du behöver… Vet du vad du behöver?
Välkommen till en unik möjlighet att i en mindre grupp lära dig några enkla massagetekniker för hur du och din partner kan komma ännu närmare varandra och börja känna mer.
Jag kallar min massageteknik Xtasmassage, vilket är inspirerad av tantrisk massage. I den massagen kan man om man vill inkludera intimmassage, det som också kallas yoni/lingammassage. Fått höra de kallar kursen för Tantramassage för vanligt folk! Syftet med massagen är att få kroppen så avslappnad att den vågar börja känna flödet och energin som finns i kroppen.
Då jag som du säkert vet också alltid pläderar för andningens betydelse inom det tantriska mötet kommer vi även göra några enkla tantriskaandningsövningar tillsammans. Du har väl hört talas om andningsorgasmer?
En massagebehandling syftar till att skapa förutsättningar för ett mer tantriskt sexliv… Många renläriga tantriker har mediterat och jobbat med sig själva och sin kropp i mååååånga år…. För mig och många med mig handlar tantra mer om magi och möte än om sex. Detta är en start i alla fall till något djupare och större.
Fokus under workshopen kommer vara närvarande, intimitet och närhet som förhoppningsvis även leder till njutning. Givetvis gör du bara det som du själv har ett ja till under workshopen. Intimitet handlar mycket om gränser så vi tränar på hitta vårt ja och nej.
Praktiska saker:
Du anmäler dig som ett par, ni måste inte vara ett kärlekspar, men ni behöver våga vara intima med varandra. Samkönade par är självklart också välkomna. Anmäl till [email protected] med namn på er båda, epost samt telefonnr. Vänta inte, dessa kurser blir fullbokade snabbt då de också görs i liten grupp.
Har du frågor - bara hör av dig!
Investering: 2500 kr ink moms per par dvs för er båda (earlybird till 10 jan). Betalas mot faktura före kursstart som kommer online via Billogram (kolla spam). Därefter 3000kr ink moms.
Avbokning kan ske fram till 14 dagar före eventet - då får du tillbaka avgiften utom adminavgift 450kr. Du kan självklart sälja din plats till några andra. Sjukintyg då kan du istället gå på nästa kurs.
Fika och frukt serveras, behöver ni äta lunchmat så finns flera ställen nära lokalen. Vi behöver alla gå ut en stund mitt på dagen för ett brejk.
Ta med stora handdukar/lakan, ögonbindel och en sarong/motsvarande och gärna egen ekologisk doftfri cocosolja och en ögonbindel.
Hoppas vi ses!
Välkommen
Om Sofia Cerne:
Tantra har hon ägnat sig åt och utbildat sig inom sedan 2008 och hon har lång erfarenhet inom området. Massagen har hon gett professionellt sedan 2012, med över 1500 behandlingar i bagaget. Hon coachar och peppar individer att våga leka mer tantriskt inom de mer mörkare sidorna av sexualiteten. Hon är också grundare och utbildare på Tantramassageträningen Body Mind Soul.
I alla sina företag och jobb de senaste 20 åren har hon alltid lett workshops och jobbar med människor, hon är en van gruppledare, läs mer på www.xtas.nu

Sagt om Sofia och kursen
"Många nya saker att träna på"
"Mycket bra kurs"
"Sofia är jordad och grundad i det hon själv kallar Bonntantra"
"Detta borde alla få gå" deltagare Röra o beröra
”Hon är jättebra på att hålla space och skapa en bra gruppkänsla” Kursdeltagare Polarityplay
"Det funkade bra vara med som transpar på kursen" Deltagare i Röra o beröra
"Bra kurs, gillar hennes vardagliga jordade syn på tantra" Deltagare Röra o beröra
"Jag tar med mig andningen in i vardagen" Deltagare Röra o beröra
"Uppskattar den kunnighet med varmed vår kursledare varsamt men ändå rakt lett oss fram."
"Överträffade mina högt ställda förväntningar. Starka, intensiva möten varvat med en inre energigivande resa under trygg och kompetent vägledning."
Sofia är helt öppen med vad hon gör och har lagt upp en del filmer på den egna Youtubekanalen

Where is it happening?

Södermalm, SÖDERMALM, Stockholm, Sweden, Stockholm, Sweden
Sofias Xtas

Host or Publisher Sofias Xtas

It's more fun with friends. Share with friends