Rådne Lunger – Ræzårmave – Social Belastning

Schedule

Sat Feb 18 2023 at 08:00 pm

Location

Frølageret | Svendborg, FY

Advertisement
Sæt et KÆMPE X i kalenderen den 18. februar, kl. 20, hvor Rådne Lunger – Ræzårmave – Social Belastning spiller til KNUD på Kulturmaskinen, endnu engang er det lykkes at få DJ West Coast Johnny, Eddike og Gabber til levere musikken mellem bandesene.
Rådne Lunger, spiller Detroirock anno 2023, eftersom Danmark alligevel ingen kultur har selv. MC5, Stooges, Death blandet med ikke-detroiske sager som Hüsker Dü og almindelig gemen provinspunk, som den opstår overalt, når det gibber i rocklegemet.
Andre bands har måske løfterige ambitioner om veritable katedraler af vellyd, eller i det mindste musikalske murermestervillaer, men armbevægelserne hos Rådne Lunger er snarere i øjenhøjde med noget, der ville kunne bo i et skramlet skur. Eller måske snarere et rusthærget, skident hønsehus, fuldt af møgbeskidt, men også ganske renhjertet rock’n’roll.
Social Belastning fra Vejle spiller hardcore punk når det er værst og blander en “in your face attitude” med referencer til Exploited og Paragraf 119 med et satirisk tekstunivers inspireret af bl.a. Dead Kennedys. Den oldschool punklyd brydes af “ball to the wall riffing” og breakdowns inspireret af danske bands som Halshug og Barcode.
Ræzårmave er punkrock, med fokus på rå energi. Det er lyden af verdens kollektive garagestudioer, smækket sammen med en live-performance du sent vil glemme.
Bandet er fra Næstved, de tager alting utrolig seriøst, er absolut ligeglade med alting. Guitar, bas, trommer og kollektivt sang-skrigeri danner rammen om et band, der lyder som alle dem du godt kan lide, uden at du finder nogen som lyder som dem.
Advertisement

Where is it happening?

Frølageret, Farvergården 7, Svendborg, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

KNUD

Host or Publisher KNUD

It's more fun with friends. Share with friends