Psychedelic Dreams /N3XU5 & Aranyam Project/

Schedule

Fri Apr 07 2023 at 10:00 pm

Location

Playground | Szekesfehervar, FE

Fellépők:
N3xu5 [ Parvati records ] Portugalia
Aranyam Project [ Sangoma records & Parvati records ] Portugalia
Tsubi [ Sangoma records ]
Tárák [ Dance Moment Prod ]
Zegotha [ Digital Shamans records ]
FinalFiction [ Darth Frog Collective]
Zeon [ Dance Moment Prod ]
Hruscsov [ Dacru records & Y-Production ]
Kedves Közönségünk, Kedves Logic Bomb rajongók!
Szomorú hírekkel jöttünk!
Logic Bomb aka Jonas januárba pszichés problémákkal kórházba került. ? Februárban amikor ez tudomásunkra jutott írtunk a managerének, aki megnyugtatott minket, hogy áprilisra minden rendben lesz és mi leszünk Logic Bomb turnéjának első állomása. Azonban most érkezett az email, hogy Jonas még szoros ápolásra ezáltal szinte állandó kiséretre szorul, így egyedül repülőre szállni sem tud és a managere elfoglaltságai miatt egyelőre még nem tud kiséretként vele tartani. Egyelőre Jonassal csak a managerén keresztül tudunk kommunikálni, így a továbbiakat még nem tudtuk egyeztetni, nem is áll még készen erre, de nagyon várjuk az információkat, hogy mikor lép újra közönség elé és pótolja a magyar közönség előtt is fellépését. Mi ezúton is mihamarabbi gyógyulást kívánunk Neki sok szeretettel és szorítunk érte nagyon!
Sajnos volt már egy hasonló eset 2017-ben a szintén svéd Andromédával és tudjuk a gyógyulást nem szabad elsietni (Ő sajnos azóta se áll még készen a visszatérésre).
A helyzetre való tekintettel muszáj volt alkalmazkodnunk és átalakítani a buli koncepcióját, és reméljük a szomorú hírek után ezzel sok szívben örömet is okozunk!
A party így az alábbiak szerint alakul:
A party így egy helyszínen, méghozzá a nagyobb stage-en azaz a Playgroundban kerül megrendezésre, ahol így most először hallhattok egy brutál veretős line up-ot extra Funktion-One Hungary hangzással, vizuál és ledfal kivetítéssel. De a meglepetés sem maradhat el, ez pedig nem más, mint az Aranyam Project, vagyis Daksinamurti - Sangoma Records & N3xu5 - Parvati Records közös debütálló projectje a Sangoma és a Parvati Records támogatásával, amely itt debütálja a hamarosan megjelenő lemezét és a hazai közönség hallhatja először élőben a világon!
A menetrendet pedig meghosszabbítjuk és 22.00h-10.00h-ig tart a buli. ?

???????:
? Early bird: 5000Ft /Elfogyott/
? Presale: 6000Ft
? Páros akciós belépő 5.000Ft/fő
? At the gate: 7.000Ft
? After from 5 o'clock / 5 órától - 3.000Ft
Tickets
https://oneticket.hu/psychedelic-drems-230407

ॐ ॐ GФΛ ЯłТUΛŁ ॐॐ
Logic Bomb live / Sweden
A 90-es évek közepén Svédországban egy kalandvágyó baráti társaság ismerkedett meg az újfajta tánczenével, amelyet az indiai Goa aranypartjairól hoztak magukkal. A nyáron a misztikus erdők mélyén tartott bulik friss, új közönséget vonzottak, akik lelkesedtek ezekért az innovatív hangzásokért. E tömeg között volt két frissen végzett informatikus mérnök is, akiket mélységes rajongás fogott el az új zene iránt.
Ez a varázslat vezetett a ma már hírhedt "Logic Bomb" zenei egység megalakulásához, amelyet Jonas Pettersson és Johan Krafft hozott létre 1998-ban.
A Logic Bomb 2007-ben a Sonic Algebra című albummal robbantotta fel a színpadot.
Nálunk a dunavarsányi bulik rendszeres fellépői voltak. Utoljára 2015-ben láthattuk Őket Budapesten a Corvin Klubban. Pár év szünet után ismét visszatér Magyarországra az acid/goa legnagyobb svéd képviselője és megtáncoltatja közönségünket, méghozzá a 2022-ben megjelent vadonatúj lemezzel, amely a "Dreams" nevet kapta, nem véletlenül! ;-)

ॐ N3XU5 live /Parvati records/ Portugal
A nightpsy színpad fő fellépője 2001-től kiemelkedő művésze a Portugál Psytrance szcénának.
Pszichedelikus szintetizátorai és underground hangulatát olyan városok klubjaiba vitte el, mint Tokió, Oszaka, Tel Aviv, New York, Berlin, Moszkva, Mexikóváros, Belo Horizonte, Fokváros.
Olyan neves fesztiválokon is fellépett, mint a Boom Festival, a Full Moon Festival, a Freedom Festival, a Butterfly Festival és a Beat on the Beach.
A művészete iránti elkötelezettségét 2005-ben a Dance Club Magazine "Az év élő fellépője" díjjal ismerte el.
2008-ban megnyitotta saját klubját, a "Metropolis Club"-ot Lisszabonban.
N3XU5 pszichedelikus szettjei és ikonikus hangzása aprólékos és energikus részletgazdag motívumok által váltak egyedivé.
Az elmúlt évek során N3XU5 a Parvati Records, Deja Vu, Sangoma Records, Doof Records, Peak Records, Discovalley Records, Stone Age és számos más kiadónál jelentetett meg zenét. Két teljes hosszúságú albuma van: "Psycho Therapy (2005)" és "Body Beats (2007)". Együttműködési EP-je is van, mint a Dystopian Dawn a Lurkerrel a Parvati Recordsnál (2020), és a Future Noir EP a Parvati Recordsnál (2021).


?? ???????́?: Playground 1211 Budapest, Színesfém utca 7. (Csepel Művek)
?? ????????́???? ?????:
Ha kedvezményes áron szeretnétek kijönni a Playgroundba, van egy egyedi ajánlatunk számotokra. Hívjátok a www.diakfuvar.hu diszpécserét Orsit, aki elintézi nektek a fuvart.
Tel/Sms: +36704182610
Pl: Boráros tér » Playground - 3.500Ft Astoria » Playground - 4.000Ft
?? ?????̈????́??́?:
A Boráros térről 23:43-ig 10 percenként indul a H7-es HÉV, amivel a Szent Imre térig (3 megálló) kell jönnötök. Onnan a Csepel Művek területén 10 perc sétával elérhető a klub.
A Deák térről a 979 és 979A éjszakai járatok 23:39-től 30 percenként indulnak. A 25 perces átszállás nélküli út után, szintén a Szent Imre térnél kell leszállnotok, ahol a már említett séta vár rátok a klubbig.

?? ?????: Playground 1211 Budapest, Színesfém utca 7. (Csepel Művek)
?? ???????? ????? ?????????:
If you would like to come to the Playground just for you we have a great opportunity.
Call Orshee the voice of www.diakfuvar.hu and you can ask for rides fore more than fair price just for our events.
Call/Text: +36704182610
Examples for your concern: From Boráros square » Playground - 3.500Ft * From Astoria » Playground - 4.000Ft
?? ??????????:
You can catch the H-7 HEV which goes every 10mins from Boráros tér until 23:43. Get off at Szent Imre tér (3 stops). The club will be 10mins from there on foot.
From Deák square you can catch the 979 and the 979A which go every 30mins from 23:39. After the 25 min journey also get of at Szent Imre tér.
? https://futar.bkk.hu
? https://bolt.eu/hu/


További fellépők és folyamatosan frissülő - bővülő információk hamarosan!

Where is it happening?

Playground, Szekesfehervar, Hungary
Playground

Host or Publisher Playground

It's more fun with friends. Share with friends