Porispere 2022

Schedule

Fri Aug 05 2022 at 03:00 pm to Sun Aug 07 2022 at 02:00 am

UTC+03:00

Location

Porispere | Pori, LS

Porispere 2022
Advertisement


1-2-3 Action! Areenaluokkaan siirtyneen Porisperen tähtinä The Hellacopters (SWE), Tehosekoitin, Amorphis, Haloo Helsinki! ja JVG
11-vuotiaan Porispere-festivaalni kesän 2022 päiväkohtainen ohjelma on valmis!
Ensi kesänä kokonaisvaltaisen uudistuksen kokeva tapahtuma lisää reippaasti kierroksia ja laajentuneen alueen lisäksi artistikattaus on historian muhkein. Uudistuvan festivaalin kärkinimiin kuuluvat muun muassa ruotsalainen garage rock -suuruus The Hellacopters, koko kansan suosikkiyhtye Haloo Helsinki!, Suomen striimatuin yhtye JVG sekä lavoille ensi kesänä palaava suomirockin klassikkonimi Tehosekoitin.
Elokuun 5. ja 6. päivänä järjestettävän festivaalin tapahtuma-aluetta laajennetaan Lokkilavalta areenan suuntaan ja samalla toteutetaan kaksi uutta tapahtumapaikkaa. Pori Jazzin päälavanakin tunnetun Kirjurinluodon areenan alueelle nousee isommat tuotannot mahdollistava Uroslava. Kesäteatterin tiloihin rakentuu oma kokonaisuus. Myös perinteinen Lokkilavan alue toimii Porisperessä edelleen isossa roolissa. Nämä kolme esiintymispaikkaa muodostavat Porispereen uuden upean viihtymis- ja palvelukokonaisuuden. Muutosten myötä kapasiteetti nousee aiemman 8000 päiväkohtaisen asiakkaan sijaan palvelemaan yli 10 000 hengen asiakasmääriä.
Uudistuksen myötä Porispere tulee olemaan ikärajallinen festivaali. Tapahtuma-alueen rakenteesta johtuen anniskelulain vaatimat karsinat jäävät historiaan ja koko alue haetaan tapahtumaravintolaksi. Perheen junioriosastolle annetaan kuitenkin optio päästä vierailemaan ja haistelemaan festivaalitunnelmaa vanhempien seurassa ennen klo 21:tä, eli alle 12-vuotiaille tarjotaan ilmainen sisäänpääsy alkuiltaan.
Porispereä on nyt tehty kymmenen työntäyteistä mutta antoisaa vuotta. Porisperen promoottori Harri Vilkuna kokee, että jos muutoksia tehdään, niin nyt on symbolisestikin oikea hetki.
“Pieni organisaatiomme kaipaa tekemiseen uusia haasteita, ja kasvuloikka on toki ollut jo tavoitteemme. Lokkilava ympäristöineen palvelee jatkossakin Porispere-kävijöitä, mutta konkreettinen syy muutokseen on se, että Lokkilavan tekniset ominaisuudet ovat tulleet tiensä päähän nykyisille artistituotannoille, ja jos kasvua tavoitellaan ja halutaan, niin uuden lavan lanseeraminen tuli väistämättä vastaan”, hän selvittää.
“Olemme hillittömän innostuneita alue-uudistuksista sekä tulevasta kesästä ja valmiina kääntämään seuraavan sivun Porisperen kunniakkaassa tarinassa. Ohjelmapuoli alkaa olemaan valmiina ja jatkamme hyväksi havaitulla linjalla – iloista sekamelskaa thrashmetallista listapoppiin!”
Porisperen 2022 päiväkohtaiset esiintyjät:
Pe 5.8.
JVG
Amorphis
Tehosekoitin
Mokoma
Death Angel (USA)
Erika Vikman
Huora
Mouhous
Xysma
Arppa
Kissa
La 6.8.
Hellacopters (SWE)
Haloo Helsinki!
Vesala
Ismo Alanko
Poets Of The Fall
Anssi Kela
Sami Yaffa
Richard Dawson & Circle
Teflon Brothers
Atomirotta
Lähiöbotox
Jarkko Martikainen & Luotetut Miehet
Teksti-TV 666
Appendix 40v
Ydinperhe
Hiuka Tärkee VIP sisältää:
- sisäänpääsyn kahdelle erillisille VIP-alueelle, joissa omat baarit sekä saniteettitilat.
- VIP-buffet by Huikoo.
- Kumppaneiden tarjoamia etuja VIP-alueella.
- Tyylikkään Hiuka Tärkee-passin
Porispere Porin Kirjurinluodossa 5.–6.8.2022
Advertisement

Where is it happening?

Porispere, Pori, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Porispere

Host or Publisher Porispere

It's more fun with friends. Share with friends

Discover More Events in Pori

Pori Bears vs Tampere Saints
Sat Aug 13 2022 at 06:00 pm Pori Bears vs Tampere Saints

Porin Uk Tekonurmi

Rock In The City Pori 2022
Fri Aug 19 2022 at 03:00 pm Rock In The City Pori 2022

Lokkilava

KIDS
ASTANGAJOOGAN ALKEISKURSSI - 10 VIIKON INTRO ASTANGAJOOGAAN 4.9-13.11.2022
Sun Sep 04 2022 at 12:00 pm ASTANGAJOOGAN ALKEISKURSSI - 10 VIIKON INTRO ASTANGAJOOGAAN 4.9-13.11.2022

Yrjönkatu, FI-28100 Pori, Suomi

What's Happening Next in Pori?

Discover Pori Events