Popkollo Vuxen (februari)

Schedule

Fri Feb 03 2023 at 03:00 pm to Sun Feb 05 2023 at 05:00 pm

Location

Skriket | Gothenburg, VG

Advertisement
Popkollo Vuxen - musikupplevelsen som kan förändra hela ditt liv!

Popkollo Vuxen är ett tre dagars musikkollo för tjejer, kvinnor och transpersoner från 18 år och uppåt. Kollot passar såväl nybörjare som vana musiker. Kanske vill du leva ut en gammal musikdröm? Kanske vill du få testa ett helt nytt instrument? Kanske vill du hitta nya personer att spela med? Eller så vill du bara få användning av den där paljettvästen längst in i garderoben… Oavsett vilket så lovar vi att du kommer ha en fantastisk helg på Popkollo Vuxen!

Här får du lära dig grunderna på minst ett instrument, bilda ett band, göra en egen låt, spela tillsammans, ha workshops med inspiratörer från musikbranschen och slutligen stå på scen vid en avslutningskonsert!

Popkollo Vuxen är en riktig energipåfyllare, du blir garanterat inspirerad, kommer få många skratt och du kommer att träffa många andra fantastiska deltagare att spela tillsammans med. Så om du haft en dröm om att spela instrument eller sjunga i band, vare sig du redan kan spela eller ej – ta chansen och anmäl dig!

När?
3-5 februari
(Det finns även ett kollo den 21-23 april: https://www.facebook.com/events/2399789943530650 )

Var?
Musikhuset Skriket i Göteborg

Deltagaravgift?
Glidande skala på 1500-5000 kr där du själv väljer vad du kan betala. Popkollo Vuxen anordnas som en fundraiser och allt överskott går direkt till Popkollo Göteborgs sommarverksamhet för unga tjejer och transpersoner <3

Anmälan och mer information:
https://www.popkollo.se/kalender/popkollo-vuxen/

PS: Popkollo Vuxen är en utmärkt och uppskattad JULKLAPP! Maila [email protected] så hjälper vi till med ett presentkort.

POPKOLLO VUXEN ARRANGERASAV POPKOLLO GÖTEBORG I SAMARBETE MED NBV MUSIC BOX VÄST
Advertisement

Where is it happening?

Skriket, Theres Svenssons gata 8,Gothenburg, Sweden, Gothenburg, Sweden

Event Location & Nearby Stays:

Popkollo G\u00f6teborg

Host or Publisher Popkollo Göteborg

It's more fun with friends. Share with friends