Pambikallio + Nikita Titov @ Kuudes Linja, Helsinki 1.10.2022

Schedule

Sat Oct 01 2022 at 07:00 pm

Location

Kuudes Linja | Helsinki, ES

Advertisement
La 1.10.2022 @ Kuudes Linja, Helsinki
Pambikallio + Nikita Titov

PAMBIKALLIO
Yksi viime vuoden kiinnostavimmista ja seuratuimmista tulokkaista, Pauliina Nymanin ja Lauri Kallion muodostama Pambikallio julkaisi odotetun debyyttialbuminsa maaliskuussa 2022. ”Pambikallio” -albumi sai innostuneen vastaanoton niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin. Yhtye on nostettu mm. YleX Läpimurto 2022 -listaukseen ja ollut ehdolla niin Indie Awardseissa kuin Femma-gaalassakin vuonna 2022.
Pambikallio on hurmannut suomenkielisellä psykedeliapopillaan heti ensijulkaisuistaan lähtien. Yhtyeen unenomainen, pehmeä ja leikittelevä soundi kietoo kuulijan tiukasti verkkoonsa. Suloisen ja vastustamattoman ulkokuoren sisältä paljastuu kuitenkin häpeilemätön ja ravisteleva helmi.
Pambikallio on Pauliina Nymanin ja Lauri Kallion perustama yhtye, joka sai alkunsa Göteborgissa vuonna 2019. Duona aloittanut yhtye kasvaa keikoille nelihenkiseksi bändiksi Jon Petterssonin (basso) ja Teemu Mustosen (rummut) täydentämänä.
”Kallio ja Nyman ovat vastuussa taiteestaan alusta loppuun ja näin he luovat oman sadunomaisen mikrokosmoksensa. Levyn avaavasta ihanasta jazzballadista svengaavien aurinkopoppisten kautta törkeimpiin surinasoundeihin ja kaikuliplatteluihin kaikki yksityiskohdat sirkuttavat samaa viestiä. Tämä levy on tehty ajatuksella, rakkaudella ja taidolla.” Pekka Laine / Soundi

NIKITA TITOV
Moneen otteeseen keikkalavoille kaivattu Nikita Titov nousee pitkän odotuksen jälkeen estradeille. Kauniin utuisista kappaleistaan tunnettu Titov julkaisee myös vihdoin uutta musiikkia yli kahden vuoden odotuksen jälkeen.

Liput 16/18€
Lisätiedot:
www.kuudeslinja.com
www.altagency.fi
Advertisement

Where is it happening?

Kuudes Linja, Hämeentie 13,Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Alt Agency & Management

Host or Publisher Alt Agency & Management

It's more fun with friends. Share with friends