Out&About EUmies Awards - Turó de la Peira / Anna Noguera+ J2J

Schedule

Sat May 21 2022 at 10:00 am to 12:00 pm

Location

Carrer de Sant Iscle, 50 | Barcelona, CT

Advertisement
Visites guiades amb l’arquitecta Anna Noguera i classe de zumba col·lectiva a continuació.
About this Event

Visites guiades de la mà de l’autora Anna Noguera i a continuació una classe de zumba col·lectiva a la Plaça Virrei Amat en el marc de la festa del barri.
Una regeneració urbana integral concentra dos equipaments preexistents en un únic edifici esportiu, per alliberar espai i crear un gran jardí que s’ha convertit en un lloc de relacions socials.
L’edifici està desenvolupat amb criteris d’arquitectura passiva i materials de baixa petjada ecològica. La façana verda i la utilització de fusta ofereixen una atmosfera càlida.


Guided tours by the author Anna Noguera, followed by a group zumba class in Plaça Virrei Amat as part of the neighborhood festivities.
An integral urban regeneration concentrates two preexisting facilities in a single sports building, to free space and create a large garden that has become a place of social relations.
The building is developed with passive architecture criteria and materials of low ecological footprint. The green façade and the use of wood provide a warm atmosphere.


Event Photos
Advertisement

Where is it happening?

Carrer de Sant Iscle, 50, 50 Carrer de Sant Iscle, Barcelona, Spain

Event Location & Nearby Stays:

Tickets

EUR 0.00

Fundaci\u00f3 Mies van der Rohe + Guiding Architects

Host or Publisher Fundació Mies van der Rohe + Guiding Architects

It's more fun with friends. Share with friends