OsloMagi - Høstdans med Ida og Lise

Schedule

Wed Sep 21 2022 at 12:00 pm to 02:00 pm

Location

Norsk Taiji Senter | Oslo, OS

Advertisement
? Lise og Ida inviterer til seks formiddagsklasser, inspirert av 'Moder-treet' - som står der så stødig i seg selv, fleksibel og sterkt på en gang. Moder-treet, som tar til seg alt det trenger av lys og næring, samtidig som hun verner om det livet som vokser og gror rundt henne.
"Vi er alle flettet sammen i livets dans". Vi kan ikke skille oss selv fra livet og naturen rundt oss, vi påvirker og påvirkes. Vi er alle ulike og unike, vi næres og gir på hvert vårt vis.
? Klassene passer for deg som allerede har prøvd biodanza, eller kjenner at du trekkes mot å uttrykke deg gjennom musikk og bevegelse.
? Inn i dansen kan du ta med deg det du bærer i deg akkurat nå. Ta med deg små og store følelser, enkle og dype erfaringer, nye og gamle opplevelser, og se hvordan det kan leves inn i dansen.
Vi er alle forbundet, vi har alle lengsler og vi har alle gått livets skole. I 'livets dans' skaper vi forbindelser i oss og mellom oss, vi styrker identitet og tar i bruk vårt iboende potensiale. Biodanza har et helhetlig syn på menneskers helse og utvikling og gir rom til alle typer uttrykk og bevegelser.
? Er du helt ny til biodanza, bli med 21 september, hvor alle, med eller uten erfaring fra biodanza, kan komme.
Dørene åpner kl 12, og vi danser fra kl 12.15. Hver klasse starter med at vi deler noen ord om dagens tema, og så danser vi en times tid. Lurer du om dette er noe for deg? Ta kontakt for en prat. Du finner kontaktinfo på siden @biodanza med Ida og Lise.
? Kurset koster for 6 ganger kr. 1200,- Introduksjonsklassene kr 250,- Den vil blir trukket fra sesongprisen hvis du bestemmer deg for å bli med videre. Er prisen en utfordring? Vi har alltid et par "redusert pris" plasser, ta kontakt.
Påmelding gjøres med Vipps til Lise på 40 24 90 66, og ved å sende din epost via messenger på vår side, eller til [email protected]
-Drop inn kr 250,- (noen klasser er lukket)
-Vi vil sende ut en epost før oppstart med info

♥ Klem fra Lise og Ida
LITT MER OM BIODANZA
Biodanza kan være en utviklingsreise over noen år, eller en vei til å bringe mer liv inni livet over en sesong eller to. Lise og Ida underviser både introklasser og fordypningsklasser. I introklassene er vi innom de grunnleggende elementene i biodanza. Ved å bli med på en lengre reise i biodanza kan våre glemte og gjemte potensiale komme tilbake ut i lyset.
En biodanzaklasse har en aktiv og en roligere del, satt sammen gjennom musikk, øvelser og muntlig invitasjon. Øvelsene gjøres både alene, i par og i små eller større grupper. Alle dansene blir introdusert av fasilitatoren, og vi setter som oftes opp et tema som går over litt tid.
Biodanza passer for alle aldre og du trenger ingen forkunnskaper i dans eller bevegelse for å delta i introklassene.
Vi danser gjerne barbeint og med klær det er lett å bevege seg i, gjerne lag på lag da intensiteten endrer seg underveis.
Ta med egen vannflaske og et lite håndkle.
OM OSS:
Lise og Ida har danset Biodanza sammen siden 2013, og har hatt ukentlige grupper siden 2017.
? Ida er utdannet biodanzalærer og gestaltterapeut. Hun har jobbet med mennesker hele livet, både som terapeut, veileder og coach. Hun fasiliterer jevnlig meditasjons- og mindfullnessgrupper, underviser i gestaltteori, holder workshops i Biodanza og leder retretter.
? Lise er utdannet biodanzalærer og barnevernspedagog og har jobbet med mennesker i ulike settinger i alle år Hun har lang erfaring fra å jobbe med flyktninger. Hun har også videreutdanning i danse- og bevegelsesterapi.
Velkommen til dans!!
Advertisement

Where is it happening?

Norsk Taiji Senter, Kirkegata 1-3,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

Mindfulness and Biodanza

Host or Publisher Mindfulness and Biodanza

It's more fun with friends. Share with friends