Orosz Gyuri: BigBizni$z - ÖNÁLLÓ EST akár vacsorával - BUDAPEST

Schedule

Wed Aug 16 2023 at 07:00 pm to 09:00 pm

Location

Craft Head - Brewpub & Bistro | Budapest, BU

Advertisement
Orosz Gyuri: BigBizni$z
Open: Valtner Mályki Miklós
"A magyar ember 1989. előtt ügyeskedett, 1989. után pedig már vállalkozott. Bt., Kft., egyéni vállalkozás... Ki ne lett volna legalább egyszer beltag valami gagyi nevű cégben. Régen mindenki éttermet akart nyitni, most mindenki influenszerként akar boldogulni.
Én már 2005-ben kitaláltam a Netflixet, ami egy nagy doboz, színes videokazetta gyűjteményt jelentett akkoriban. A magyar ember a jég hátán is megél, de minimum eladja maga alól a jeget. Ha meg elolvad, akkor eladja a vizet, ha elpárolog, akkor meg a levegőt. Természetesen nem akarom rossz színben feltüntetni a hazámat, de ez van. A családom mindig becsületesen élt volna, de nagyon nehéz volt. Ugyanis a becsületesség kevés pénzt hoz. Legalább 20 vállalkozást indítottam, ami nem jött be. A mostani vállalkozásom az, hogy ezeket elmesélem. Remélem ez bejön, akarom mondani bejössz az előadásra. Ez a BigBiznisz, ahol akár ötletet is meríthetsz, mert nem biztos, hogy ezek rossz vállalkozások voltak, csak én nem értettem hozzá. Gyere és nevessünk együtt, hogy hogyan nem lettünk gazdagok. Ne feledd, hogy az előadáson nyerhetsz 5 millió forintot. (Az egyik néző kap egy Black Jack sorsjegyet ajándékba, aminek a fődíja akár 5 millió forint is lehet. Ezt ki kell írnom, mert 2002-ben már ezért megbüntetett a szerencsejáték felügyelet)."
Orosz Gyuri
A műsort Gyuri Showder Klubos kollégája, Valtner Mályki Miklós nyitja meg.
Műsoridő: 80 perc egy szünettel
Kapunyitás: 18:00
Vacsora: 18:00-19:00
Start: 19:00
A VACSORÁRÓL:
A) Classic Burger (házi marhahúspogácsa, marinált hagyma, bacon, madársaláta, cheddar sajt)
B) Csirkemell pankó morzsában - burgonyapürével és friss salátával
A rendezvényen való étkezés előzetes foglaláshoz kötött. Kérünk, vacsorás jegy vásárlását követően írj e-mailt a [email protected] címre a választott menü megadásával legkésőbb 2 nappal az előadás előtt. Az előadás 19:00 órakor kezdődik, kapunyitás: 18:00 óra. A vacsorát a műsor előtt, érkezés után kínálják.
Vendégeinket 6 fős asztaloknál tudjuk elhelyezni, teltház esetén az összeültetés előfordulhat. Az azonos névre szóló jegyek tulajdonosait automatikusan egymás mellé ültetjük, amennyiben nagyobb társaság más néven vásárolt jegyeket, kérjük jelezzék, hogy együtt szeretnének ülni. Ezen igényüket a [email protected] e-mail címen fogadjuk.
AJÁNDÉK KÖNYV A JEGYEKHEZ:
Ha 4 darab, normál áras jegyet vásárolsz egyszerre erre az előadásra, akkor ajándékba adunk 1 példányt Orosz György: Feri naplója a karantén idején című könyvéből.
A könyvet igényeld a [email protected] e-mail címen, a neved és a 4 jegy kódjának megadásával. Visszaigazoló e-mailt küldünk az igénylésről, a könyvet pedig a rendezvényen veheted át, belépéskor. Az előadás után lehetőség van dedikáltatni a könyvet.
JEGYEK:
Normál jegy elővételben: 4.900 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen: 5.400 Ft/fő.
Diákjegyek elővételben: 2.900 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen 3.400 Ft/fő.
Vacsorás jegyek elővételben: 8.900 Ft/fő.
Advertisement

Where is it happening?

Craft Head - Brewpub & Bistro, Rákóczi út 29,Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

Stand up comedy Humort\u00e1rsulat

Host or Publisher Stand up comedy Humortársulat

It's more fun with friends. Share with friends