Orgivm Satanicvm III / Parkteatret

Schedule

Fri Jan 05 2024 at 06:00 pm to Sat Jan 06 2024 at 11:59 pm

Location

Parkteatret | Oslo, OS

Advertisement
? ORGIVM SATANICVM III
? 5. – 6. januar 2024, fra kl. 18.00
? Dagspass + festivalpass: 734 kr. | 1349 kr.
? ID: 18 år
Etter tre år med pest og tomhet, returnerer Orgivm Satanicvm endelig i 2024 og lar oss dermed starte året som seg hør og bør, med mørke, uhygge og generelt grim stemning! I to dager til ende blir det dyster og ond metal fra inn- og utland, med et nokså bredt musikalsk spenn som hele veien holder seg innenfor det den akkurat passe utrivelige delen av spekteret!
?️ Fredag 5. januar:
Marduk
Esoteric
Afsky
Stahlsarg
Jordsjuk
?️ Lørdag 6. januar:
1349
Havukruunu
Hetroertzen
Ultra Silvam
Djevelkult

? Billetter: https://www.ticketmaster.no/artist/orgivm-satanicvm-billetter/1013780

Dette er alle bandene:
1349 (NO)
Gi oss død! Gi oss mørke! Og for all del, gi oss lyden av Helvetes Flammer! Siden 1997 har denne demoniske kvartetten levert den svarteste Back Metal man kan ønske seg, og gjennom 7 album demonstrert hvordan selve definisjonen på kompromissløs svart metal skal låte! 1349 er lyden av den dypeste avgrunn og de mørkeste hjørner av menneskesjela, og når de i januar står i fyr og flamme på scenen på Parkteatret, blir det bandets første klubbkonsert i hovedstaden siden 2021!
MARDUK (SE)
I avdelingen for "band som ikke behøver noen nærmere introduksjon", er altså svenske Marduk. Bandet er uten sidestykke et av de største i black metal i dag, og årets album, "Memento Mori", deres femtende, demonstrerer at de ikke på noe vis har blitt mykere eller mistet den hemningsløse brodden som gjør bandet unikt. Og om de er rå på plate, er det definitivt fra scenen at de virkelig trår fram som et blodtørstig black metal-beist av en helt annen verden, så dette gleder vi oss noe voldsomt til!
ESOTERIC (UK)
Denne mektige funeral doom-kolossen har sitt opphav i metallens vugge, Birmingham. Esoteric er kanskje det seigeste og tyngste bandet denne byen har fostret, og deres episke, atmosfæriske og smått psykedeliske doom er noe av det mest kompromissløse innen sjangeren! Dette blir bandets første konsert i Norge siden 2015 (og første i Oslo siden 2008), og det er bare å se fram til en uforglemmelig opplevelse!
HAVUKRUUNU (FI)
Finske Havukruunu har levert sorgtung, hedensk black metal siden 2005, og underveis sluppet tre fullengdere og noen EPer til unison hyllest fra en voksende fanskare. Deres iskalde, episke og atmosfæriske musikk har blitt sammenlignet med bl.a. Bathory, Immortal og Horna, og vil være perfekt på en iskald norsk vinternatt. Bandet har spilt på mange større festivaler, inkludert årets Wacken, men dette blir deres første konsert i Norge!
HETROERTZEN (SE/CL)
Svartmetall-beistet Hetroertzen ble dannet i Chile tilbake i 1997, og i 2009 flyttet bandet til Sverige. Underveis har de sluppet sju album med sin egen unike okkulte, luciferianistiske og kaotiske Black Metal. De har også turnert ekstensivt, blant annet sammen med norske Troll og Dødheimsgard. Nå får vi endelig muligheten til å se bandet fremføre låter fra fjorårets stemningsfulle og ritualistiske album "Phosphorous, vol. 1".
AFSKY (DK)
Danske Afsky ble startet i 2015, som soloprosjektet til Ole Luk fra Solbrud. Opprinnelig var det ikke meningen at bandet skulle være noe mer enn et studioprosjekt, men bandets utgivelser ble såpass godt mottatt at det nærmest ble et folkekrav å stable et liveband på beina. Og om bandets sorgtunge og vakre kombinasjon av tradisjonell Black Metal, folk og doom gjør seg bra på plate, er det de leverer på scenen så usigelig flott og majestetisk at det bare er å gi seg ende over!
ULTRA SILVAM (SE)
Disse svenskene leverer det ypperste innen bloddryppende djevelsk og aggressiv Black Metal, som kombinerer råskap og brutalitet med en ond atmosfære som allerede har vunnet bandet mange fans. Deres andre album "The Sanctity of Death" står som et av fjorårets store høydepunkt, og live er de et angrep på alle sanser!
DJEVELKULT (NO)
Denne blasfemiske kvartetten fra det mørkeste Innlandet ble dannet i 2009 av Dødsherre Xarim (Blodhemn, Crest of Darkness, Den Saakaldte mm), og har siden sluppet tre brutalt fete skiver, hvorav fjorårets mesterverk "Drep Alle Guder" er både deres beste og mest varierte. Hvis brutale og sylkvasse riff, frådende vokal og majestetisk stormfulle svartmetall-angrep er hva du hungrer etter, har Djevelkult alt du trenger!
ETERNITY (NO)
Dette rutinerte bandet feiret i fjor sitt 20-årsjubileum med slippet av sitt hyllede tredje album, "Mundicide" og konserter rundt omkring i Europa, samt på festivaler som Hellboth og Midgardsblot. Bandet kombinerer en speed metal-aktig meloditeft med et monster-øs av dimensjoner, og har latt seg sammenligne fordelaktig med band som Ulver og Mgła!
JORDSJUK (NO)
Denne norske gjengen er så splitter ny at de bare såvidt har rukket å gjøre seg synlige på nettet, men medlemmene er alt annet enn noviser. Bandet består av veteranene Renton, Mannevond og Sagstad, som har bakgrunn fra band som Urgehal, Sarkom, Nattverd, Pantheon I, Koldbrann og Djevel, og som Jordsjuk leverer de deilig primitiv og krass styggedom med beina i både død og fordervelse!

?????????????????????????????
www.parkteatret.no
www.ticketmaster.no
Advertisement

Where is it happening?

Parkteatret, Olaf Ryes plass 11, 0552 Oslo, Norge,Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

Eternity

Host or Publisher Eternity

It's more fun with friends. Share with friends