Open Stage Cabaret 28.9.

Schedule

Wed Sep 28 2022 at 08:00 pm to Thu Sep 29 2022 at 03:00 am

Location

Mummotunneli | Helsinki, ES

Advertisement
DRAG OPEN STAGE @singandpore

Drag Factorin Open Stage illat ovat Mummotunnelin Sing & Pore- karaokebaarin uusi, upea ja sädehtivä keskiviikkoiltojen show elämys. Lavalla joka keskiviikko valovoimaisia artisteja, jotka viihdyttävät vieraitamme. Viikoittain vaihtuvissa teemoissa nähdään drag-taidetta, burleskia, tanssia ja muita esittävän taiteen genrejä. Ohjelma alkaa klo 21.30, joten ole ajoissa paikalla.

Syyskuun illoissa esiintyvät mm. Peter Juhan, Nisa Soraya, Xenia, Glory La’Moore, Afrodisiac, High Heels ja Golden boys! Lava on aina avoin ja vapaa myös karaoken ystäville, mutta halutessasi voit päästää sisäisen taitelijasi irti teema-iltojen mukaisesti.

28.9. Keskiviikkona pistetään hösseliksi ja juhlitaan värikkäästi Cabaret-teemalla joka kätkee saloihinsa vähän kaikkea. Laulua, tanssia, burleskia, dragiä, draamaa ja tietysti karaokea. Tule viihtymään illassa jossa höyhenet pöllyävät ja koskaan et tiedä mitä seuraavaksi on luvassa! Yllätyksiä, show-elämyksiä ja karaokea! Illan hostina toimii räväkkä show-ryhmä Afrodisiac.
Esiintyjille:
Haluatko tulla kokeilemaan tai testata uusia esityksiä. Nyt se on mahdollista! Etsimme Drag- ja burleski- taiteilijoita, tanssijoita ja kaikkea esittävän taiteen genrejä show- iltoihimme.

Drag Factorin Open Stage- illat ovat Helsingin keskiviikkoiltojen kruunun jalokivi, jossa tarjoamme vieraillemme täyden kattauksen show elämyksiä. Oletko sinä tai joku ystävistäsi yksi timanttisista artisteistamme?
Tässä ohjeet kuinka haet mukaan:
Laita yksityisviestiä instagramissa @dragfactorfinland ja kerro kuka olet ja minkälaisen esityksen aiot toteuttaa! Annamme yksityisviestien kautta tarkemmat infot ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin mitä sinulle ikinä tulee mieleen. Tartu tilaisuuteen ja ole rohkeasti yhteydessä!

Ilmainen sisäänpääsy!
Advertisement

Where is it happening?

Mummotunneli, Wanha Kauppakuja, Aleksanterinkatu 46,Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Mummotunneli

Host or Publisher Mummotunneli

It's more fun with friends. Share with friends