Nytt datum! Tommy Emmanuel | Göta Lejon, Stockholm

Schedule

Wed Oct 26 2022 at 06:30 pm to 09:00 pm

Location

Göta Lejon | Stockholm, ST

NYTT DATUM!
Tommy Emmanuel är en av Australiens mest respekterade och älskade musiker och hyllad av många som världens bästa gitarrist. Nu kommer han äntligen tillbaka till Sverige för fyra konserter i oktober. Med sig som special guest har han Frano.
“Songs are our teachers. They show us the depth of the human race and its unrelenting desire to create.” -- Tommy Emmanuel
Född på den australiensiska landsbygden plockade Tommy upp sin första gitarr vid fyra års ålder och började snart turnera med familjebandet över hela hemlandet. Idag är han 62 och turnerar sedan länge över hela världen, flitigt. Det är inte ovanligt att han gör över 300 spelningar per år och bländar publiken med sitt smått osannolika och spektakulära gitarrspel och artisteri.
Han fungerar som ett enmansband och hanterar melodin, de bärande ackorden och basen samtidigt. Allt görs med otrolig karisma, fantastisk hastighet, fingerfärdighet och med oerhörd känsla för melodin. Tommy Emmanuel är en mästermusiker, en av de mest spännande och eftertraktade artisterna som finns.
Senast han var i Sverige var i mars 2018 då han besökte Göteborg, Stockholm, Jönköping, Kalmar, Norrköping och Malmö och gav oss sex fantastiska konserter. Att genier som Eric Clapton, Stevie Wonder, Joe Satriani med flera hyllar honom som något utöver det vanliga säger en hel del. Detta tillsammans med enastående recensioner vart han än landar gör att vi vågar lova att dessa konserter kommer bli oförglömliga.
DATUM
21 oktober 2021 – Göta Lejon, Stockholm
24 oktober 2021 – Malmö Live, Malmö
25 oktober 2021 – Lorensbergsteatern, Göteborg

Where is it happening?

Göta Lejon, Götgatan 55,Stockholm, Sweden, Stockholm, Sweden
Live Nation Sweden

Host or Publisher Live Nation Sweden

It's more fun with friends. Share with friends