NO MAN'S LAND

Schedule

Fri Sep 30 2022 at 07:30 pm to 09:30 pm

Location

National Theatre Bucharest | Bucharest, BU

Advertisement
5 argumente pentru care nu trebuie să ratați No Man’s Land de la TNB!
- Piesa: O adaptare scenică după un film premiat cu Oscar (No Man’s Land de Danis Tanović, Oscar pentru Cel mai bun film străin, 2001). În total, filmul lui Tanović a obținut 42 de premii!
- Subiectul: Deși, la o primă lectură, pare o piesă despre conflictul din fosta Iugoslavie, No Man’s Land este, de fapt, o satiră împotriva războaielor de pretutindeni, dar și împotriva comunității internaționale și a presei în goană după senzațional și rating. O comedie neagră despre război care amintește de celebrul roman CATCH-22 sau de serialul M*A*S*H.
- Regia: Alexander Morfov, un nume ultra-cunoscut prin montările anterioare de la TNB (Furtuna și Vizita bătrânei doamne), uimește din nou prin spectaculosul montării, prin emoție și umor.
- Distribuția: Pentru rolul din No Man’s Land, Richard Bovnoczki a fost nominalizat la Premiile UNITER de anul acesta. Alături de el, tânărul Ciprian Nicula. Nu în ultimul rând, Mihai Călin, care reușește performanța de a captiva publicul, jucând întins pe spate pe toată durata spectacolului!
- Coloana sonoră: Morfov semnează o coloana sonoră pe care îți dorești s-o reasculți multă vreme după ce ai ieșit de la spectacol. Dire Straits (Brothers in Arms), The Doors (LA Woman), Bob Dylan (Knocking on Heaven’s Doors), Johnny Cash (We’ll Meet Again)....
Spectacol nerecomandat sub 16 ani.
Advertisement

Where is it happening?

National Theatre Bucharest, Bd. Nicolae Bălcescu nr. 2,Bucharest, Romania, Bucharest, Romania

Event Location & Nearby Stays:

Teatrul Na\u0163ional \

Host or Publisher Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" Bucureşti

It's more fun with friends. Share with friends