Nick Lowe´s Quality Rock & Roll Revue I Helsingin Kulttuuritalo I 18.9.2022

Schedule

Sun Sep 18 2022 at 05:00 pm to 08:00 pm

Location

Kulttuuritalo (Helsinki) | Helsinki, ES

Advertisement

Nick Lowe´s Quality Rock & Roll Revue I 18.9.2022 I Kulttuuritalo, Helsinki

Nick Lowe on elävä legenda!
Syystä voi sanoa, ettei yksikään yhä konsertoiva artisti ole vaikuttanut englantilaiseen popmusiikkiin yhtä syvästi ja laajasti kuin Nick Lowe. Hän on tehnyt merkittävän uran laulajana ja lauluntekijänä, mutta samalla hän on kunnostautunut myös tuottajana ja muusikkona.
Nick Lowen ensimmäinen merkittävä bändi oli 1970-luvun alun Brinsley Schwarz. Sitä seurasi Dave Edmundsin kanssa perustettu legendaarinen Rockpile. Soolouralla hän on julkaissut parikymmentä erinomaista albumia.
Tuottajan työnsä ansiosta Nick Lowea on kutsuttu sekä punk- että pubrockin kummisedäksi – hoitelihan hän suvereeniin tapaansa Damnedin, Elvis Costellon, Wreckless Ericin, Mickey Juppin, Graham Parkerin, Pretendersin ja Dr. Feelgoodin varhaisia levytyksiä.
Voi kuitenkin väittää, että merkittävimmän panoksensa on Nick Lowe antanut rockmusiikille lauluntekijänä. Hänen ehdottomasti tunnetuin laulunsa on (What’s So Funny ’Bout) Peace, Love And Understanding. Sen levytti ensin Brinsley Schwarz, sitten Elvis Costello ja lopulta se päätyi Curtis Stigersin tulkitsi yli 45 miljoonaa kappaletta myyneelle The Bodyguard-elokuvan soundtrack-albumille.
Mutta hienoja biisejä Lowella riittää – sellaisia kuten (Johnny Cashinkin tulkitsema) Beast in Me, So It Goes, Cruel to Be Kind, All Men Are Liars, I Love the Sound of Breaking Glass ja niin edelleen.
Nick Lowella on harvinainen kyky loihtia tarttuvia popsävelmiä ja kirjoittaa koskettavia tekstejä.
Viime vuosina on Lowen yhtyeeksi valikoitunut oivallinen, kaiken rock and rollista Agents-tyyliseen rautalankaan hallitseva, miltei pari tusinaa albumia julkaissut amerikkalainen Los Straitjackets. Suomalaisten iloksi Nick Lowe´s Quality Rock & Roll Revue –kiertue saapuu 18. syyskuuta 2022 Helsinkiin esittääkseen Kulttuuritalossa kattavan läpileikkauksen Nick Lowen koko tuotannosta.

Nick Lowe´s Quality Rock & Roll Revue:
Helsinki, Kulttuuritalo – 18.9.2022
Ovet klo 17:00
Show klo 18:00
Lipunmyynti alkaa perjantaina 26.11.2021 klo 9:00 Lippu.fi:sä.
Liput 59€
Advertisement

Where is it happening?

Kulttuuritalo (Helsinki), Sturenkatu 4, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Loud'n Live Promotions Oy

Host or Publisher Loud'n Live Promotions Oy

It's more fun with friends. Share with friends