Najava projekta ODABRALI TATE i Radionica RAVNOPRAVNO RODITELJSTVO

Schedule

Fri Sep 03 2021 at 05:00 pm to 07:00 pm

Location

Horvaćanska cesta, HR-10110 Zagreb, Hrvatska | Zagreb, GZ

Advertisement
03.09.2021. u 17 h na adresi Horvaćanska cesta 54 ( MO Horvati Srednjaci) HRVATSKA UDRUGA ZA RAVNOPRAVNO RODITELJSTVO organizira radionicu "Ravnopravno roditeljstvo" kojom najavljuje projekt ODABRALI TATE.

Na radionici će se definirati što je to ravnopravno roditeljstvo i kako u praksi funkcionira. Upoznat će se polaznici sa prednostima ravnopravnog roditeljstva i zašto je ono unazad 20 godina u brojnim znanstvenim i stručnim radovima opisano kao najbolji interes djeteta. Predočit će se aktualne statističke pokazatelje iz RH i usporedi ih sa zemljama u kojima je ravnopravno roditeljstvo standard roditeljske skrbi.
Cilj radionice je dodatno motivirati roditelje za ravnopravno roditeljstvo kako bi omogućili svakom djetetu podjednako vrijeme sa oba roditelja. Voditelj : Oliver Čanić.
Radionica je besplatna
Zbog trenutne epidemiološke situacije i obaveznog vođenja popisa sudionika potrebno se prijaviti na kontakte : 098 274 338 i 098 182 6423 ili na mail [email protected].

Projekt "ODABRALI TATE - ravnopravno roditeljstvo najbolji interes djece" financiran je od Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade te će se provoditi u razdoblju od 01.09.2021. - 30.06.2022. Nizom aktivnosti pružat će se pomoć očevima da osvijeste svoju ulogu u roditeljstvu, da kao ravnopravni roditelj mogu i trebaju sudjelovati u životu svoga djeteta, a bit će riječi i o poboljšanju odnosa među samim roditelja.
Zbog trenutne epidemiološke situacije i obaveznog vođenja popisa sudionika potrebno se prijaviti na radionice koje su besplatne.

Sve informacije o aktivnostima i rasporedu radionice potražite na:
Web - https://ravnopravno-roditeljstvo.com/
Advertisement

Where is it happening?

Horvaćanska cesta, HR-10110 Zagreb, Hrvatska, Zagreb, Croatia

Event Location & Nearby Stays:

Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo

Host or Publisher Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo

It's more fun with friends. Share with friends