Moulin Rouge! The Musical

Schedule

Wed Aug 30 2023 at 08:00 pm to Thu Aug 31 2023 at 12:00 am

Location

Chateau Neuf - Det Norske Studentersamfund | Oslo, OS

Advertisement
Endelig kommer den til Norge – musikalen over alle musikaler!
Premiere 30. august 2023 på Chateau Neuf.
21 år etter verdenspremieren på Baz Luhrmanns Oscarvinnende filmfenomen Moulin Rouge! – med Nicole Kidman og Ewan McGregor i hovedrollene, kan vi nå avsløre at den Tony ® award-vinnende Broadwaymusikalen basert på filmen skal settes opp for første gang i Norge!
Denne overdådige og stjernespekkede forestillingen vil være vår aller største og mest påkostede produksjon til dags dato.
Sondre Lerche debuterer på teaterscenen i rollen som Christian. Heidi Ruud Ellingsen spiller Satine og Hans Marius Hoff Mittet spiller the duke.
En sanselig eksplosjon med over 70 av musikkhistoriens største hits
MOULIN ROUGE! THE MUSICAL kommer til å bli en ut-av-kroppen-opplevelse. En sexy, flamboyant sanselig eksplosjon for øyne, ører, hjerte og sjel. En musikal med over 30 av landets beste skuespillere, sangere og dansere på scenen. Et manus med en bevegende kjærlighetshistorie i sentrum. De mest spektakulære kulissene og kostymene. Et vell av kjente og kjære sanger vi kjenner og elsker – både fra filmen og i tillegg mange nye!
Over 70 av musikkhistoriens største hits dukker opp i forestillingen. David Bowie, Lady Gaga, Sting, Queen, Elvis Presley, A-ha, Rihanna, The Beatles, The Rolling Stones, Britney Spears, Katy Perry, Joe Cocker, Madonna, U2, Whitney Houston, Elton John og Adele er bare noen av de mange verdensberømte artistene som er representert i showet.
Advertisement

Where is it happening?

Chateau Neuf - Det Norske Studentersamfund, Slemdalsveien 15,Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

Chateau Neuf - Det Norske Studentersamfund

Host or Publisher Chateau Neuf - Det Norske Studentersamfund

It's more fun with friends. Share with friends