More Elektra CD presentatie - Melkweg Amsterdam

Schedule

Sat Mar 25 2023 at 08:30 pm

Location

Melkweg Amsterdam | Amsterdam, NH

Advertisement
Dit concert is helaas afgelast. Het bedrag van de aangeschafte tickets en eventuele lidmaatschappen wordt automatisch teruggestort.
-
De show van Micheal Varenkamp en Jerome Hol "More Elektra" wordt wegens persoonlijke omstandigheden verplaatst naar 25 maart 2023. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie.
-
Het begon allemaal met een soort visioen. Een visioen waarin Miles Davis en Jimi Hendrix samen een plaat maken. Eind oktober 2018 verscheen het dubbelalbum Elektra met in de hoofdrollen trompettist Michael Varekamp en meestergitarist Jerome Hol. Jazzrecensent Tom Beetz noemt Elektra ‘Met afstand de beste cd van het jaar’ en schreef verder een jubelende recensie. ‘Ik betwijfel of ‘Miles en Jimi een betere plaat gemaakt zouden hebben’.
Dat was in 2018, tijd om het succes van die eerste cd uit te diepen en nog meer de randen van ons muzikale en creatieve spectrum op te zoeken. Omfloerste, dreigende ritmes die plots overgaan in verstilde soundscapes. Virtuoze gitaarsolo’s, de trompet speelt een lyrisch duet met de toetsen dat plots overgaat in een woest punkjazz collectief, stampende grooves die nooit voorspelbaar worden. More Elektra!

De kaartverkoop is nu gestart en voor deze speciale gelegenheid is de nieuwe cd inbegrepen in het toegangsbewijs.
MORE ELEKTRA CD PRESENTATIE
Zaterdag 25 maart 2023
Melkweg Amsterdam, Upstairs
Zaal open: 20:30
Meer info & tickets: www.melkweg.nl/33321
Advertisement

Where is it happening?

Melkweg Amsterdam, Lijnbaansgracht 234a, Amsterdam, Netherlands

Event Location & Nearby Stays:

Melkweg Amsterdam

Host or Publisher Melkweg Amsterdam

It's more fun with friends. Share with friends