Mokri + Cantenac Dagar / BLÅ

Schedule

Sat Jan 29 2022 at 08:00 pm

Location

BLÅ | Oslo, OS

Advertisement
MOKRI
+ CANTENAC DAGAR
lørdag 29. januar | 20:00 | 250,- | id: 20
Plastic noise rock bandet Mokri har har de siste årene gjort seg bemerket i den norske undergrunnsscenen, med energiske og bråkete konserter. Nå er bandet klare med sitt andre album «Heart Change», en psykedelisk, melodisk og støyende samling låter om å ta verden inn, og om å stenge den ute. Heart Change som er oppfølgeren til debutskiva TOTAL LOVE fra 2018, slippes på Sheep Chase Records 21.januar.

Heart Change er produsert av Mokri og Juhani Silvola (Summers & Silvola, Frode Haltli Avant Folk), som også har mikset albumet. Skiva er i hovedsak spilt inn på bånd i Studio Paradiso i Oslo med Markus Forsgren (Bror Forsgren, Jaga Jazzist, Lionheart Brothers) bak spakene. Christian Næss (Beglomeg, Moon Relay) har mastret albumet. Henrik HWS Sørlid har laget albumkunsten, og Henrik Myrvold (Outer Limit Lotus, Okkultokrati) har gjort design og fonter.

Mokri kombinerer elementer fra krautrock, no wave, støyrock og jazz i et særegent uttrykk, hvor melodiske, dissonerende og støyende lydlandskaper underbygges av hypnotiske rytmer. Da bandet spilte på Vill Vill Vest beskrev anmelderen fra Bergens Tidende konserten slik: «Det å sette ord på det ulidelig vakre er en øvelse svært få mestrer. Jeg vil likevel gjøre et forsøk. Mokri er en kraftpakke av monumental støy, vakre psykedeliske harmonier og begjærende, energiske rytmer .. Det låter rått, vakkert og forførende».
www.blaaoslo.no
www.ticketmaster.no
www.linktr.ee/Mokriband
Advertisement

Where is it happening?

BLÅ, Brenneriveien 9C, Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

BL\u00c5

Host or Publisher BLÅ

It's more fun with friends. Share with friends