Mira Lu Kovacs (AT), boebeck // A38 Hajó

Schedule

Sat Jun 04 2022 at 08:30 pm

Location

A38 Hajó | Budapest, BU

Advertisement
?️ Jegyek: https://bit.ly/boebeckmiralu

Mira Lu Kovacs első, saját nevén megjelentetett What Else Can Break című lemezével érkezik a hajó színpadára. A végtelenül sokszínű előadó ezúttal egy igazi túlélőalbumot, egy zenei menedéket tár elénk, ami mindenki számára ismerős biztonságot teremt.
„Annyira szeretem ezt az albumot, mert olyan könyörtelenül szenvedő és őszinte. Bátran foglalkozik ezekkel az érzésekkel, nem pedig elmenekül előlük.”
A posztpatriarchális korban Mira Lu Kovács rávilágít az érzelmek kimutatásának fontosságára. Szerzeményeiben radikális lágyság a lázadás egyfajta eszközévé lényegül át. A lemezen érzékelhető fájdalom segítségével mutat rá arra, hogy minden negatív dolog ellenére megéri ebben a világban léteznünk.
„Ha nem lett volna a koronavírus, 1000 dolgot csináltam volna egyszerre, de nem írtam volna meg ezt az albumot. Nem lett volna időm érzelmileg ennyire megerősödni és ilyen részletesen kidolgozni minden hangot.”

A boebeck művésznéven alkotó Andl-Beck Boróka pécsi dalszerző-énekes. Egyedi hangvételű dalai 2021-ben debütálnak első, bemutatkozó kislemezén. Az elmúlt évek alkotói munkája mellett boebeck több alkalommal koncertezett már rangos könnyűzenei eseményeken, 2021-ben pedig bemutatkozott Pécsen az E78-ban, és Budapesten az A38 Hajón a Lázár Tesók vendégeként, illetve önálló koncerttel az Ördögkatlan, a Margó, a Fekete Zaj, a Fishing on Orfű, és a STRAND fesztiválokon. 2021. szeptember 10-én boebeck nyitotta meg a Waves Vienna magyar fogadását. Az őszi időszakban több, új nyilvánosságot teremtő programon vett részt, a KERET Kikeltetőjén a legjobb 16 közé választották, koncertezett a Music Hungary Konferencia showcase fesztiválján, illetve fellépett a Mmamt és a Carson Coma vendégeként is.

?️ Jegyek: https://bit.ly/boebeckmiralu

Az esemény a Liveurope támogatásával valósul meg.
Advertisement

Where is it happening?

A38 Hajó, A38 Hajó, Petőfi híd, budai hídfő, Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

A38 Haj\u00f3

Host or Publisher A38 Hajó

It's more fun with friends. Share with friends