Mimi Webb (UK) [support: Ollie] -NY DATO - Lille VEGA

Schedule

Tue May 24 2022 at 08:00 pm to 11:00 pm

Location

VEGA | Copenhagen, SK

Advertisement
OBS: Som følge af Covid19 bliver koncerten med Mimi Webb flyttet fra den 22. januar til den 24. maj 2022. Koncerten flyttes samtidig fra Hotel Cecil til Lille VEGA! Allerede købte billetter gælder til den nye dato. Alle billetkøbere vil modtage email fra Billetlugen med yderligere info. Tjek evt. din spam indbakke.
smash!bang!pow! presents.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Mimi Webb (UK) i Lille VEGA
Den 24. maj 2022
Billetsalg -->> https://bit.ly/2X5OF91
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Mimi Webb er Storbritanniens nye popstjerne, der fik sit gennembrud gennem TikTok og nu markerer sig på hitlisterne. 24. maj kan hun opleves i kød og blod i Lille VEGA
Mimi Webb er her, der og alle vegne. Det 21-årige poptalent har brændt sit navn fast på stjernehimlen med TikTok-gennembruddet ‘Before I Go’ fra 2020 og efterfølgende af girl power-hittet ‘Good Without’, som også har fået masser af airplay herhjemme. Efter et produktivt 2021, der udover ‘Good Without’ har budt på singlerne ‘Reasons’, ‘Dumb Love’ og senest ’24/5’, meldes hendes længe ventede debut-ep på trapperne.
Mimi Webbs storladne og soul-fulde sange trækker på inspiration fra verdensstjerner navne som Amy Windehouse, Sam Smith og Emelie Sandé, og som 13-årig var Mimi Webb allerede i gang med at støbe disse inspirationer sammen til personlige fortællinger om masser af kærlighed, både den sødmende og smertefulde af slagsen. Disse sange, hendes stemme og tårnhøje ambitioner har allerede – blot et år efter hendes første udspil – sikret hende en stor følgeskare. Hendes sange er blevet streamet mere end 200 millioner gange, og tilbage i forsommeren gik der kun 60 sekunder, før hendes London-turné var udsolgt.
Rolling Stone, Clash og The Line of Best Fit peger alle på Mimi Webb som en af fremtidens største popstjerner, mens hun har skrevet under på en kæmpe major-aftale med Sony.
Support: Ollie
Advertisement

Where is it happening?

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

smash!bang!pow!

Host or Publisher smash!bang!pow!

It's more fun with friends. Share with friends