Miljoonan puun talkoot Helsingin Taidehalli!

Schedule

Mon Jun 12 2023 at 11:00 am to 05:00 pm

Location

Taidehalli | Helsinki, ES

Advertisement
“Me Helsingin Taidehallilla haluamme osallistua Miljoonan puun talkoisiin, koska se on osa vastuullista toimintaamme. Projekti on hieno esimerkki siitä, miten jokainen voi osallistua, ja miten pienillä teoilla voi saada jotain suurta aikaan. Haluamme olla mukana mahdollistamassa miljoonan uuden puun istuttamisen Suomeen”, sanoo Helsingin Taidehallin toimitusjohtaja Nina Toppila.
Helsingin Taidehalli on esitellyt nykytaidetta ja designia Helsingin keskustassa jo vuodesta 1928. Kesällä Taidehallissa nähdään Saara Ekströmin teoksia; veistoksia, valokuvaa ja liikkuvaa kuvaa sisältävä näyttely johdattaa ajan mysteerin äärelle.
Kutsumme kaikki helsinkiläiset mukaan Miljoonan puun talkoisiin! Jaamme Helsingin Taidehallin edustalla ilmaisia taimia Helsinki-päivänä 12.6.2023 klo 11−17. Jaossa on yhteensä 500 koivun, tammen, männyn ja kuusen taimea, joita kaikki halukkaat voivat istuttaa omaan pihaansa tai Helsingin kaupungin osoittamille istutusalueille.
Miljoonan puun talkoot on osallistava projekti, jossa puiden istuttaminen, ilmastonmuutoksen hidastaminen ja taide kohtaavat. Talkoiden tavoitteena on laaja-alaisen yhteistyön myötä istuttaa Suomeen miljoona puuta, sekä rakentaa puita istuttamalla hiljaisia tiloja, jotka luovat vehreyttä, lisäävät hyvinvointia ja auttavat luonnon monimuotoisuuden suojelemisessa.
Tervetuloa mukaan Talkoisiin!
Advertisement

Where is it happening?

Taidehalli, Nervanderinkatu 3,Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Miljoonan puun talkoot

Host or Publisher Miljoonan puun talkoot

It's more fun with friends. Share with friends