MidWest Radio gymzaalconcerten: The Sunset Society

Schedule

Fri May 20 2022 at 07:00 pm to 11:30 pm

Location

MidWest | Amsterdam, NH

Advertisement
The Sunset Society's Beach Party I EP release
About this Event

Verloren klanken van de zomer verpakt in aanstekelijke melodieën.

The Sunset Society neemt je mee op reis naar de zonnige stranden van Californië in de jaren 60. Sunshine pop/psychedelische pop met surf invloeden en meeslepende harmonieën. Zoetsappige liefdesliederen met galmende gitaren zullen je doen wegdromen naar de beste zomer van je leven.

In april 2020 heeft The Sunset Society hun eerste single "Summer Is Here To Stay" uitgebracht en met kerst dat zelfde jaar een authentiek kerstlied genaamd "No Christmas Without You".

In het voorjaar van 2022 zal de debuut EP worden uitgebracht en dat kan natuurlijk niet zonder een feestelijke partij in het altijd zonnige Midwest. Dus trek je zwembroek maar alvast aan en zet je zonnebril op bij "The Sunset Society's Beach Party"!!


Facebook  I  Instagram  I  Youtube  I  Spotify  I  AppleMusic  I  Deezer


foto: Miriam Hup

Vrijdag 20 mei 2022

19:00  inloop met DJ

21:00 showtime

Tickets: €10,-

(alleen online, geen kaartverkoop aan de deur)


Vanaf april 2022 klinkt er weer live muziek in MidWest. Van Jazz tot Singer-Songwriter, van Elektronisch tot Klassiek van Pop tot Poetry. Een klein en fijn concert op onze gymzaalvloer.


Corona richtlijnen: We maken gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen mail naar [email protected]

Advertisement

Where is it happening?

MidWest, 1 Cabralstraat, Amsterdam, Netherlands

Event Location & Nearby Stays:

Tickets

EUR 10.00

MidWest

Host or Publisher MidWest

It's more fun with friends. Share with friends