MHC FI: Päiväretki Lammassaareen

Schedule

Sun Jun 11 2023 at 03:00 pm to 05:30 pm

Location

Pornaistenniemi Nature Trail | Helsinki, ES

Advertisement
Lähde mukaan sunnuntairetkelle Lammassaareen yhdessä Merrell Hiking Clubin kanssa. Tapahtuma on suunnattu äideille ja heidän lapsilleen.
About this Event

Merrell Hiking Club on kaikille avoin, naisten perustama yhteisö, joka haluaa innostaa sinua retkeilemään!

Järjestämme hauskan sunnuntairetken Helsingin Lammassaareen. Lammassaari on suosittu virkistysalue Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tapahtuma on suunnattu äideille ja heidän lapsilleen.

Tapahtuman vetäjinä toimivat MHC Suomen Community Manager Hanna Rusanen sekä vaikuttaja Marita Alatalo. Sekä Hanna ja Marita ovat molemmat innokkaita retkeilijöitä sekä taaperoiden äitejä.

Tapahtumasta:

Tapaamme Pornaistenniemen parkkipaikalla ja suuntaamme Lammassaaren pitkospuille. Reitti Lammassaareen asti on esteetön ja soveltuu lastenvaunuille. Tilanteen ja ryhmän mukaan jatkamme matkaa Kuusiluotoon, jossa asustaa kesäisin lampaita. Kuusiluotoon ei pääse vaunuilla, joten ne täytyy jättää Lammassaareen parkkiin. Suosittelemme mahdollisuuksien mukaan ja lapsesta riippuen kantorinkkaa tai muuta kantovälinettä.

Etenemme lasten tahtia ja ihastelemme rauhassa Lammassaaren luontoa ja eläimiä sekä seikkailemme pitkospuureitillä. Tapahtuman kesto on noin 2 tuntia. Palaamme retken jälkeen takaisin parkkipaikalle.

Green Planet Astronauts tarjoaa pienille osallistujille välipalat retkelle.

Lisätietoja:

Huom. Et tarvitse erillistä lippua lapsellesi. Varaa itsellesi lippu ja ilmoita lapsesi ikä ilmoittautumisen yhteydessä. Paikkoja retkelle on vain 10, joten varaa paikkasi ajoissa.

Saat lisätietoja lähempänä tapahtumapäivää, joten tarkkaile sähköpostiasi! Voit myös laittaa sähköpostilla kysymyksiä osoitteeseen [email protected]

Ostamalla lipun tapahtumaan suostut tapahtumamme turvallisuusehtoihin, sekä suostut noudattamaan vastuuvapauslauseketta, joihin kaikkiin voit tutustua lipunoston yhteydessä. Tapahtumasta otetaan kuva- ja videotallenteita, mutta niitä jaetaan ainoastaan MHC Suomen suljetussa Facebook-ryhmässä.

Merrell Hiking Club kokoaa yhteen vaellustarinoita ja -inspiraatiota ympäri Euroopan. Liity Facebook-ryhmäämme!

Advertisement

Where is it happening?

Pornaistenniemi Nature Trail, Matinkaaren silta, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Tickets

SEK 0.00

Merrell

Host or Publisher Merrell

It's more fun with friends. Share with friends