Mentalisaatioperustainen työskentely psykologin työssä

Schedule

Wed Feb 02 2022 at 09:00 am to Thu Mar 03 2022 at 04:00 pm

Location

Ostrobotnia | Helsinki, ES

Mentalisaatioperustainen ty\u00f6skentely psykologin ty\u00f6ss\u00e4
Advertisement
Neljästä koulutuspäivästä (2 + 2) koostuvan kokonaisuuden tavoitteena on syventyä mentalisaatioteoriaan ja integroida mentalisaatioon perustuvaa työskentelyä omaan psykologityöhön. Koulutus sopii erilaisissa psykologitehtävissä, sekä kliinisellä että työelämän ja organisaatiopsykologian sektoreilla toimiville.
Työskentelyote sopii eri ikäisten kohderyhmien, yksilöiden, parien, perheiden ja ryhmien kanssa työskenteleville, ja kiinnostus kehityspsykologiaan sekä moderniin psykodynaamiseen ajatteluun on hyödyksi koulutuksen sisällön omaksumisessa. Koulutuksen tavoite on tukea psykologien yksilöllisyyttä ja avata mahdollisuus jokaiselle kehittää ja syventää omaa ainutlaatuista työskentelytapaa. Osallistuminen ei edellytä aiempaa mentalisaatioteorian opiskelua.
Tapaamiskertojen teoriaosuudet käsittelevät mm. seuraavia osa-alueita:
- Mentalisaatioteoria; mentalisaatio ja mielen rakentuminen
- Trauma, hermosto ja mentalisaatio
- Kiintymys, mentalisaatio ja episteeminen luottamus; mentalisaatioperustainen vuorovaikutus, viestintä ja oppiminen
- Mentalisaatioperustaisen asiakastyön elementit
- Mentalisaatio ryhmässä, työyhteisössä, organisaatiossa ja yhteiskunnassa
Jokaisella kerralla tutkitaan työnohjauksellisesti osallistujien asiakastapauksia mentalisaatioperustaisen työskentelyn ja integraation näkökulmasta. Osallistujat peilaavat omaa mentalisaatiokykyään ja sen katkoksia oppimisen välineinä.
Aika ja paikka:
Koulutus toteutuu Helsingissä, Ravintola Ostrobotnialla, 4 kertaa (2 + 2 päivää, ke-to) 2.-3.2. ja 2.-3.3.2022.
Hinta:
950 e + alv, sisältää aamiaisen, lounaan ja iltapäiväkahvin jokaisena koulutuspäivänä. Koulutuksen voi halutessaan maksaa kahdessa osassa.
Kouluttaja:
Nina Pyykkönen, erikoispsykologi, PsL, psykodynaaminen yksilö- ja ryhmäpsykoterapeutti, työnohjaaja (STOry), mentalisaatiokouluttaja, Suomen Mentalisaatioinstituutti / Mind Dynamics Oy
Ilmoittautuminen:
Sähköisellä lomakkeella, joka löytyy täältä: https://www.mentalisaatio.fi/l/mentalisaatioon-perustuva-tyoote-psykologin-tyossa-4pv-helsinki/
Ilmoittautuminen on auki 31.12.2021 saakka. Ilmoittautumisen voi perua kuluitta 30.11.2021 asti. Sen jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta, mikäli koulutus toteutuu. Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8.
Advertisement

Where is it happening?

Ostrobotnia, Töölönkatu 3A, 00100 Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Suomen Mentalisaatioinstituutti

Host or Publisher Suomen Mentalisaatioinstituutti

It's more fun with friends. Share with friends