Marshall Cecil @ Hotel Cecil, København

Schedule

Fri Feb 24 2023 at 08:00 pm to 10:00 pm

Location

Hotel Cecil | Herlev, SK

Advertisement
Marshall Cecil har optrådt på SPOT festival, Reeperbahn festival, Roskilde festival og for et udsolgt VEGA samt indtaget de danske radioflader som P3s Uundgåelige. Nu er de klar med en helt ny single og slår vejen forbi Hotel Cecil den 24. februar med deres eksperimenterende og dynamiske pop-univers.

Marshall Cecil på Hotel Cecil
https://hotelcecil.dk/arrangementer/marshall-cecil/
——————————————
• Billetpris: 185 kr.
• Billetsalg: www.ticketmaster.dk/event/CEC2402C
• Døre til koncertsalen åbner kl. 19.00
• Koncertstart kl. 20.00
——————————————
Tilmeld dig Hotel Cecils Nyhedsbrev:
http://eepurl.com/dqclV5

Efter knap to års corona-stilhed er den alternative pop-trio Marshall Cecil tilbage med ny musik. Deres nye single og musikvideo "GODS" er en eksplosiv klagesang om at miste sin barnetro.
Om sangen udtaler frontmand Daniel Abraham: "GODS" er en 3:00 minutters sang om at miste troen på det fundament og de skuldre man står på. Om det meningstab, der kan opstå når glansbilledet på de idoler, værdier og systemer man tidligere troede på langsomt krakellerer. Oftest taler man mest om dette emne med en moralsk ophøjethed. Det her er et forsøg på at behandle emnet fra et mere følsomt sted.
Marshall Cecil slog for alvor deres lyd fast med singlen “Soliloquy (Wouldn’t Feel Alone)” som blev P3s Uundgåelige og var en af de mest spillede på P3 i 2020. Den tilhørende smukke, følelsesladede og personlige musikvideo blev playlisted på blandt andet MTV og VH1 i Norden.
Trioen består af frontfigur og sangskriver Daniel Abraham, producer Sophus Tuxen og trommeslager Sebastian Fibiger.
——————————————
VIGTIG INFORMATION OM BILLETKØB
Vi anbefaler, at du kun køber billetter via vores officielle billetudbyder Ticketmaster. Vi fraråder køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider, da du ikke kan være sikker på billetternes ægthed og ofte ender med at betale overpris.
Advertisement

Where is it happening?

Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10,Copenhagen, Denmark, Herlev, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Hotel Cecil

Host or Publisher Hotel Cecil

It's more fun with friends. Share with friends