Malmin leikkipäivä

Schedule

Mon Jun 12 2023 at 10:00 am to 02:00 pm

Location

Ylä-Malmin Tori | Helsinki, ES

Advertisement
Liikettä, leikkiä koko torin täydeltä – tervetuloa Malmin leikkipäivään Ylä-Malmin torille Helsinki-päivänä 12.6. klo 10-14!
Tori täyttyy leikkipäivänä hauskasta koko perheen ohjelmasta: temppuile Parkourkeskuksen järjestämissä työpajoissa, runoile Pääroolissa Malmi -hankkeen runokioskilla tai nappaa leikkisäkistä pihapelit ja katuliidut. Seuraa tätä tapahtumaa ja Facebookin Malmi-ryhmää, joihin kerromme lisää leikkipäivän ohjelmasta. Tapahtumalla ei ole säävarausta, leikitään ja liikutaan myös sateella!
Malmin leikkipäivä on osa kaupunkimuotoilutoimisto RaivioBumannin ja Helsingin kaupungin kesällä 2021 alkanutta Ylä-Malmin torin yhteisöllistä placemaking-projektia, jossa toria elävöitetään Parklyn oleskelukalusteilla, vehreydellä, tempauksilla ja tapahtumilla. Projekti on osa Helsingin kaupungin Malmin kaupunkiuudistusta ja sen aikana kerätään tietoa ja palautetta suunnittelun tueksi. Toteutuksessa näkyvät kaupunkilaisten toiveet: lisää kaupunkivihreää, torielämää ja oleskelun mahdollisuuksia.
Leikkipäivän tarkentuvaa ohjelmaa:

? Parkourkeskuksen työpajat Malmin hyvillä spoteilla lähiympäristössä eri ikäisille, lähdöt torilta 10:30, 11:00, 11:30 ja 12:00
? Helsingin Kaupunginteatterin Pääroolissa Malmi -hankkeen runokioski ja elektronisen musiikin työpaja
? Japanilaisten puulelujen pop up -piste (Touch Wood)
? Leikkisäkit: pelivälineitä, pihapelejä muutamassa isossa kassissa
? Lelukirppis: tuo siivouspäivän hengessä vanhat lelusi kiertoon!
? Tuo oma pop up -ravintolasi torille!
Pienimmät lapset ovat tervetulleita leikkipäivään aikuisen seurassa ja isommat lapset voivat osallistua itsenäisesti. Leikkipäivän järjestäjät ja toimijat eivät voi valvoa leikkijöitä.
Advertisement

Where is it happening?

Ylä-Malmin Tori, Ylä-Malmin Tori,Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

RaivioBumann

Host or Publisher RaivioBumann

It's more fun with friends. Share with friends