Mall Girl spiller neste plate LIVE // Youngs Nede + SUPP. Christian Winther

Schedule

Fri Mar 17 2023 at 08:00 pm

Location

Youngs Oslo | Oslo, OS

Advertisement
Som artist hører man ofte at man må ha det lille ekstra, uten at noen helt konkret kan si hva dette betyr. At Mall Girl har det dette ekstra er vi dønn overbeviste om.
De leverer fengende poplåter, som brytes opp av overraskende vendinger og intrikate gitarriff – sjangeren `matte-pop’ kan fort ha blitt funnet opp i bandets øvingslokale.
Mall Girl en del av den alternative popscenen i Oslo som sirkulerer rundt band som Fieh, Tigerstate, Kanaan, Selmer, Juno, Vegard og Ivar Band, og da nettopp – Mall Girl. Siden oppstarten, og spesielt med sine nyeste utgivelser, posisjonerer Mall Girl seg som et av de mest spennende popbandene der ute. Live er bandet en minst like stor eklektisk indie-fest der de gang på gang beviser seg sin plass på det alternative pop-kartet verdig.
Mall Girl fortsetter å være en av Norges mest lovende indie-acts etter de slapp debutskiva «Superstar» på Jansen Records i 2022 til strålende anmeldelser. Bandet som har besøkt store festivaler som Øya og Roskilde jobber nå med å ferdigstille sin andre plate. Første drypp fra innspillingsprosessen ble sluppet i vinter, og «Emo Shred (demo)» gikk rett inn på spillelistene til NRK P3.
Arrangementstidspunkt/konsertstart : 21:00
Dørene åpner : 20:00
SUPPORT: Christian Winther
Servering : Øl / Vin
Alle rettigheter
Aldersgrense : 20
Ledsager : Full pris
Advertisement

Where is it happening?

Youngs Oslo, Youngstorget 3,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

Youngs Oslo

Host or Publisher Youngs Oslo

It's more fun with friends. Share with friends