Lovebeats with ♡ SPACE MOTION ♡ BudapestCalling & CinemaHall ●@Le Bistro● June 24

Schedule

Sat Jun 24 2023 at 04:00 pm to Sun Jun 25 2023 at 05:00 am

Location

Le Bistro - Kitchen&More | Budapest, BU

Advertisement
Budapest Calling & Cinema Hall present
? ????????? vol.2 with ????? ?????? + ?.?.?
☀️??????? ???? ??? ????? with ????? ?????? ♡ 16H-22H

?????????? ????? with ?.?.?
♡ 22H-05H
Day&night venue: ?️Le'Bistro /Kopaszi-gát

☀️??????? ????
♡ A ????????? sorozat második állomásán kilövünk titeket az űrbe ????? ?????? kapitánnyal! ?‍??
✨ Space Motion óriási népszerűségre tett szert különleges hangzásvilágának köszönhetően, ami leginkább melodic houset, progresszívet és az afrohouse műfajt fedi le. ? Az Újvidékről származó művész kétségtelenül Szerbia egyik legelismertebb nevévé vált az elektronikus zenében. Páratlan produceri munkáival és mesteri DJ szettjeivel globális rajongótáborra tett szert. Szavak helyett beszéljen a zene, íme az a szettje, amivel belopta magát a szívünkbe. Maradandód alkotott az EXIT fesztiválon!?

✨ A ????????? sorozattal törekszünk, hogy egy jó hangulatú, könnyed, barátságos atmoszférájú eseményt teremtsünk az elektronikus zene rajongóknak. ? Célunk, hogy a bulikon pozitív, jó energiák uralkodjanak, amelyek segítik az embereket, hogy kikapcsolódjanak és átadják magukat a zenének és a szórakozásnak. Egyszerűen élvezzék a jelen pillanatot és az elektronikus zene varázsát! ✨
☀️ ???????́?: Budapest egyik közkedvelt nyári lokációján, a Kopaszi-gáton található ??'??????-ban, mely nyárra egy új designt és szép dekorációt kap! ⛱
✨ A ????????? által képviselt stílus egyik hazai megtestesítője az ?????? ?????? – ők maguk a harmónia, fantasztikusak lesznek a napsütötte, vízparti helyszínen! ☮️
✨ ?????? ??. tavaly debütált Budapest Calling buliban Themba után és olyan hangulatot varázsolt afrohouse szettjével a Halászbástyára, hogy bárcsak sose ért volna véget.? Az afrohouse műfaj legautentikusabb és szerintünk legnagyszerűbb hazai képviselője.
Garantáljuk a felejthetetlen élményt! ?
♡ ?????? ♡
SPACE MOTION
INDIGO THEORY
GEORGE JR.
♡ ??????? ♡
https://bit.ly/spacemotion_june24
⚠️ A nappali buli belépőjegye az afterpartyra is érvényes❗️ 1 belépő, 2 buli ✔️
?????????? ????
? Közkívánatra folytatjuk a nappali bulit és nem hagyunk senkit jó zene nélkül éjszaka sem!? Íme a hivatalos afterparty sztárvendége, fogadjátok sok szeretettel: ?.?.? ?
?Az Anjunadeep és az All Day I Dream ifjú titánja az Anjunadeep Explorations fesztivál, Barcelona és Ibiza után útba ejti Budapestet is a legnagyobb örömünkre. ?
Tavaly LEE BURRIDGE előtt játszott egy hatalmasat a Cinema Hallban, egy csoda volt és azóta várjuk vissza. Ráadásul most egy kicsit magasabbra teszi a lécet, 3 órán keresztül fog egy pörgősebb deephouse és progresszív szettet játszani éjféltől a Le Bistro benti részében. ?
♡ ?????? ♡
M.O.S
INDIGO THEORY
⚠️ A nappali buli belépőjegye az afterpartyra is érvényes❗️ 1 belépő, 2 buli ✔️
Az éjszakai bulira külön is lehet belépőjegyet vásárolni!
??????? >> https://bit.ly/spacemotion_june24
Advertisement

Where is it happening?

Le Bistro - Kitchen&More, Kopaszi gát 4.,Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

Budapest Calling

Host or Publisher Budapest Calling

It's more fun with friends. Share with friends