Longfield & Super Skeleton // Jack Quit the Band // Parksalongen

Schedule

Sat Oct 08 2022 at 08:00 pm

Location

Parksalongen | Oslo, OS

Advertisement
// LONGFIELD & SUPER SKELETON //
Boney M. har dratt Gamle Erik opp fra avgrunnen og bydd opp til dans. Resultatet er Longfield & Super Skeleton, et rockeband som drar inn elementer fra blant annet disko, punk, synthpop og new wave. Med bind for øynene og fingrene krysset makulerer de alle bevis, og limer sammen bitene til et dansbart, hardtslående og dynamisk lydbilde fanget i et ærlig, naivt og til tider dystert tekstlandskap.
Longfield & Super Skeleton (LSS), som av mange beskrives som et av landets mest spennende og hardtarbeidende liveband, er aktuelle med det nye albumet Daylight, the Devil, som er deres tredje i rekken. På platen finner du blant annet P3-favoritten «Suffer» som ble inkludert i P3-listen «Best akkurat nå», og beskrevet som «100% deilig galskap» av Espen Roness (NRK P3).
“Her er mitt ekstremvær-soundtrack. Dette er musikken å høre på når «Gyda» kommer for å velte trærne i hagen og knuse vindusruter.”
- Espen Roness, NRK P3
«De er en gjeng som lager utrolig god musikk som får opp hjertepumpa. Det er bratte bakker på vei til jobb her i Trondheim, og det gikk SÅ fort med dette på øret. Du kan løpe etter enhver buss, og rekke den.»
- Anna Nor Sørensen, om Chivalry is Dead, Studio p3
// JACK QUIT THE BAND //
Jack Quit the Band startet som veldig mange andre prosjekter, privat grillfest, kimchi og noe godt i glasset. Først i september 2021, en avslappet og passe varm ettermiddag, bestemte fire fyrer seg for å starte drømmeprosjektet; autentisk flatbygdemo. Et dristig forsøk på å veve den pan-innlandske folkesjela sammen med amerikansk midtvest-emo.
Alt nødvendig utstyr var på plass, øvingsrommet sånn delvis i orden, de første riffa var klare. Så slutta Jack i bandet.
//
ID: 20
CC: 200(+bill.avg.)
Billetter kjøpes i døra, eller på: https://parksalongen.hoopla.no/sales/event/longfieldxsuperskeleton
Advertisement

Where is it happening?

Parksalongen, Waldemar Thranes gate 1A,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

Parksalongen

Host or Publisher Parksalongen

It's more fun with friends. Share with friends