Little Dragon (SE) i Amager Bio

Schedule

Tue Nov 14 2023 at 09:00 pm

UTC+02:00

Location

Amager Bio | Herlev, SK

Advertisement
smash!bang!pow! præsenterer Little Dragon (SE) i Amager Bio
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Koncertinformation:
Little Dragon (SE) i Amager Bio
Tirsdag d. 14. november 2023 kl. 20
Billetter: DKK 245 + gebyr
Billetsalget starter fredag d. 12. maj 2023 kl. 11
Billetlink: https://www.billetlugen.dk/event/16977033/?affiliate=SB8
Eksklusivt presale!
Det ordinære billetsalg starter fredag den 12. maj 2023 kl. 11:00 via billetlugen.dk, men allerede fra onsdag den 10. maj 2023 kl. 11:00 kan du få ekstraordinært adgang til forsalg af billetterne som modtager af vores nyhedsbrev. Tilmeld dig eksklusivt presale via vores nyhedsbrev på sbp.dk/nyhedsbrev
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Little Dragon inviterer til elektronisk popfest i Amager Bio
Den Grammy-nominerede svenske electropop-gruppe, der har arbejdet sammen med bl.a. Gorillaz, Little Simz og Flying Lotus, indtager Amager Bio den 14. november.
Hvis man målte et bands kvalitet på dets musikalske samarbejder, ville svenske Little Dragon score topkarakter. For udover at være en af Sveriges største internationale popsucceser og have udgivet seks anmelderroste studiealbum siden 2007 har det svenske firkløver et ærefrygtindgydende feature-cv.
Ligesom Little Dragons musik – der kan kategoriseres som elektronisk drømmepop med forsanger Yukimi Naganos karakteristiske sfæriske vokal i front, men som nysgerrigt og legesygt inddrager elementer af både R&B, soul, jazz, disco og new wave – har de samarbejdet med musikere fra alle hjørner af det musikalske verdenskort.
De har arbejdet med hiphop-acts som Little Simz, Mac Miller og De La Soul, producervirtuoser som Flying Lotus, SBTRKT og Kaytranada, soulstemmer som Kali Uchis, Raphael Sadiq og Moses Sumney og – ikke mindst – supergruppen Gorillaz, som Little Dragon har et særligt bånd til.
Little Dragon blev dannet i Gøteborg i 1996 af Yukimi Nagano, trommeslageren Erik Bodin og bassisten Fredrik Wallin, mens de gik i gymnasiet. Senere stødte keyboardspiller Håkan Wirenstran til trekløveret. I 2007 udsendte de deres selvbetitlede debutalbum, men de fik for alvor hul igennem i 2010, da Nagano medvirkede på to numre på Gorillaz’ album ”Plastic Beach”, og bandet efterfølgende turnerede med tegneseriegruppen.
Efterfølgende gik deres tredje fuldlængde, ”Ritual Union” fra 2011 top 25 i England og top 5 på den elektroniske albumhitliste i USA, samtidig med at titelnummeret blev et internationalt hit. Og i 2014 klatrede Little Dragons fjerde studiealbum, opfølgeren ”Nabuma Rubberband”, ind i den engelske top 15, mens det erobrede andenpladsen på den amerikanske elektroniske albumhitliste.
Little Dragons seneste album ”New Me, Same Us” udkom i 2020 via det anerkendte elektroniske label Ninja Tune (Kelis, Kae Tempest, Floating Points), men siden har gruppen udgivet ep’en ”Drifting Out EP” i 2021 og singlerne ”Frisco” og ”Opening the Door” i 2022. I år har svenskerne indtil videre rørt på sig med den catchy og dansable single ”Slugs of Love”, der forhåbentlig bliver fulgt op af mere ny musik i løbet af 2023.
Live er Little Dragon en medrivende oplevelse, man flere gange har kunnet opleve herhjemme på bl.a. Roskilde Festival, NorthSide og i VEGA og DR Koncerthuset. Til efteråret får gruppens danske fans muligheden igen, når svenskerne den 14. november inviterer til kæmpe popfest i Amager Bio.
Advertisement

Where is it happening?

Amager Bio, Øresundsvej 6,Copenhagen, Denmark, Herlev

Event Location & Nearby Stays:

smash!bang!pow!

Host or Publisher smash!bang!pow!

It's more fun with friends. Share with friends