Lisa Ekdahl // Oslo Konserthus // Pres. av All Things Live

Schedule

Fri Oct 07 2022 at 07:00 pm

Location

Oslo Konserthus | Oslo, OS

Advertisement
Den svenske sangeren, komponisten og tekstforfatteren Lisa Ekdahl er endelig tilbake i Norge. Den 7. oktober spiller hun sine nydelige låter i fantastiske Oslo Konserthus!
Lisa Ekdahl har spilt inn album både på engelsk og svensk, og hennes debutalbum solgte firedobbelt platinum i Sverige – og gjorde hende til superstjerne over natta. Spesielt i sitt hjemland, men også her i Norge. Albumet inneholdt klassikere som «Vem Vet» og «Benen i kors».
Lisa Ekdahl er kjent for sin sterke låtskriving av romantiske og melankolske jazz-folk-popsanger, med tekster på både svensk og engelsk. Hennes avslappa stil, blandet med hennes skjørhet og følsomhet har blendet både fans og kritikere.
Flere europeiske land, spesielt Frankrike, har falt for hennes undervurderte måte å fremføre jazz-standard, bozzanova og originale sanger på.
I en alder av 19 startet hun med å spille på små jazzklubber med den svenske jazztrioen Peter Nordahl Trio. Lisa Ekdahl og Peter Nordahl-trio ga ut to album sammen: ‘When Did You Leave Heaven’ og ‘Back To Earth’.
Hennes seneste prosjekt er albumet ‘GRAND SONGS’ som ble gitt ut i oktober 2021. Albumet er Lisas tolkninger av noen av hennes favorittlåter og inkluderer alt fra Beyonce, Carole King, Diana Ross og Bob Dylan.
Det er mange som har et spesielt forhold til Lisa Ekdahl, og vi gleder oss enormt til å se henne live i Oslo Konserthus!
Billetter i salg via Oslo Konserthus onsdag 15. juni kl. 11:00
Advertisement

Where is it happening?

Oslo Konserthus, Munkedamsveien 14, Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

Oslo Konserthus

Host or Publisher Oslo Konserthus

It's more fun with friends. Share with friends