Life Science Investor Konference den 20. marts 2024

Schedule

Wed Mar 20 2024 at 01:30 pm to 05:30 pm

Location

Symbion Fruebjergvej | Copenhagen , SK

Advertisement
Kom og hør de nyeste resultater og planer fra Alligator Bioscience, Dicot, Hamlet Biopharma og Expres2ion Biotechnologies
About this Event

Program for den 20. marts 2024

13:30-14:00: Registrering, kaffe & networking

14:00-14:05: Velkomst v/ Økonomisk Ugebrev

14:05-14:35: Har foråret endeligt ramt life science aktierne? Ved redaktør Steen Albrechtsen

14:40-15:10: Dicot

15:20-15:50: Expres2ion Biotechnologies

15:50-16:15: Pause + kaffe, vand og sandwich

16:15-16:45: Hamlet Biopharma

16:55-17:25: Alligator Bioscience

17:25-17:30: Afrunding


Dicot

Dicot AB er banebrydende i udviklingen af LIB-01, en innovativ forbindelse til behandling af erektil dysfunktion. Målet er at tilbyde en førsteklasses behandling, der overgår de nuværende muligheder med hensyn til effektivitet og sikkerhed. I øjeblikket er LIB-01 i klinisk fase 1, med fase 2 forsøg planlagt. Forretningsstrategien er at udvikle LIB-01 frem til klinisk fase 2a, og herefter i partnerskab med større medicinalvirksomheder finansiere og udvikle LIB-01 videre til et registreret lægemiddel på verdensmarkedet.

LIB-01 lover at ændre ledelsesparadigmet for erektil dysfunktion. Det er det første revolutionerende molekyle, der er under udvikling siden fremkomsten af Viagra.

Dicot er beliggende i Uppsala, Sverige og er noteret på Spotlight Stock Market. Virksomheden har en kapitaleffektiv forretningsmodel, understøttet af +20 globale partnere og verdens førende eksperter.

Yderligere information: www.dicot.se


ExpreS2ion

ExpreS2ion er en bioteknologisk virksomhed, der udvikler innovative vacciner til en sundere verden. Vi er overbeviste om, at prioritering af en intern pipeline af biofarmaceutiske aktiver sammen med strategiske udviklingssamarbejder og samtidig opretholdelse af CRO-forretningen, positionerer os gunstigt for at skabe værdi for både virksomheden og dens aktionærer.

Virksomhedens kliniske fase III-validerede ExpreS2-platform er blevet brugt med succes over et årti til udvikling og produktion af proteiner, som er svært fremkommelige. Det har en robust track record med over 500 udtrykte proteiner og en succesrate på over 90 procent. Yderligere fordele omfatter en hurtig leveringsproces på 3-6 måneder og høj batch-til-batch-konsistens. Den alsidige platform bruges i ExpreS2ions ledende aktiv, det sene prækliniske ES2B-C001 HER2-brystkræftvaccineprogram, såvel som i flere vaccine-F&U-projekter, herunder malaria, influenza og CMV.

Når vi ser fremad, er ExpreS2ion fokuseret på at levere værdi for aktionærerne ved strategisk at fremme innovative vacciner med identificerbare værdimilepæle. Samtidig er vi forpligtet til løbende innovation og forbedring af vores proprietære teknologiplatform.

Yderligere information: www.expres2ionbio.com


Hamlet BioPharma

Hamlet BioPharma er en innovativ bioteknologivirksomhed, der udvikler videnskabelige opdagelser til lægemidler til behandling af kræft og infektioner. Målet er at hjælpe med at imødekomme udækkede medicinske behov i store patientgrupper, med behov for forbedrede kræftbehandlinger eller alternativer til antibiotika. Virksomheden udnytter meget innovative videnskabelige opdagelser og en

omfattende IP-portefølje til at tage disse innovative lægemidler gennem mekanistiske og prækliniske faser gennem udvikling af lægemiddelproduktionsteknologi til klinikken. Tre projekter i klinisk udvikling er i fase II forsøg. Kræftlægemidlet Alpha1H har fået fast track-betegnelse fra FDA.

Yderligere information: www.hamletbiopharma.com


Alligator Bioscience

Alligator Bioscience udvikler innovative immunaktiverende best-in-class antistoffer designet til fremtidens kræftbehandling. Alligators længst fremskredne projekt er mirazalimab, et immunstimulerende antitof mod CD40. I Januar præsenterede Alligator positive toplinje data fra fase 2 studiet med mitazalimab i 1st linje metastatisk bugspytkirtelkræft i kombination med kemoterapi. Samtidig har diskussioner med FDA klarlagt vejen frem mod registrering i indickationen. Alligators pipeline indeholder den nyskabende CD40-bsaserede immunterapiplatform Neo-X-Prime, samt flere kliniske og prækliniske partnerskaber der understøtter virksomhedens fremtidige vækst. Alligator har hovedsæde i Lund og er noteret på NASDAQ Stockholm som ATORX. Yderligere information: www alligatorbioscience.se

Advertisement

Where is it happening?

Symbion Fruebjergvej, 3 Fruebjergvej, Copenhagen , Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Tickets

GBP 0.00

\u00d8konomisk Ugebrev A\/S

Host or Publisher Økonomisk Ugebrev A/S

It's more fun with friends. Share with friends