Leylijnwandeling Amsterdam-Centrum

Schedule

Sun Oct 08 2023 at 09:30 am to 11:00 am

Location

Centraal Station | Amsterdam, NH

Advertisement
Leylijnwandeling Amsterdam-Centrum
About this Event

Leylijnen zijn krachtplaatsen. Volgens de literatuur over dit onderwerp is het merendeel van oude heilige plaatsen, oude kerken, tempels, kastelen, synagogen, hunebedden, etc. op leylijnen gebouwd. Ook heilige bomen staan vaak op leylijnplekken. Daardoor hebben dit soort plaatsen een magische uitstraling, waar je onder de indruk van kunt raken. Hun ouderdom gaat ver terug in de tijd, soms tot zelfs vóór de middeleeuwen. Mensen voelden door de eeuwen heen dat deze krachtplekken bezinning, verstilling, inspiratie, rust en troost konden geven.

Regelmatig maak ik een leylijnwandeling in het centrum van Amsterdam. Iedereen die daarin geïnteresseerd is, kan meewandelen. Het vertrekpunt is het Centraal Station. We komen langs de Sint-Olofskapel, de Oude Kerk, de Waag, de Nieuwe Kerk en meerdere plekken. Tijdens de wandeling zullen we op een aantal punten stilstaan. Door middel van een ons gevoelszintuig onderzoeken we of wij de energie van de leylijn kunnen voelen. Soms kan het gebeuren dat je een lichte tinteling in je hoofd krijgt of je kunt meer ruimtelijkheid en stilte ervaren.

Start locatie: Stationsplein, 1012 AB Amsterdam. In een groep kunnen ongeveer 3 deelnemers. Het exacte afspreekpunt volgt.(Buiten dit event is het ook mogelijk om op door-de-weekse-dagen te wandelen op afspraak!)

Heb je vragen, stuur dan een email naar: [email protected] (www.robnoord.nl)Advertisement

Where is it happening?

Centraal Station, stationsplein, Amsterdam, Netherlands

Event Location & Nearby Stays:

Rob Noord

Host or Publisher Rob Noord

It's more fun with friends. Share with friends