LAY DownTown Vondelkerk Amsterdam

Schedule

Fri Mar 31 2023 at 08:00 pm

Location

Vondelkerk | Amsterdam, NH

Advertisement
LAY DownTown in Amsterdam
LAY DownTown vindt altijd plaats in bijzondere locaties. Zo ook deze editie in Amsterdam, de Vondelkerk. De Vondelkerk is een kerkgebouw in de Vondelstraat in Amsterdam-West. Van 1880 tot 1977 was zij in gebruik als kerk van het Allerheiligst Hart van Jezus voor de gelijknamige rooms-katholieke parochie. Het is een plek voor memorabele momenten. Een plek voor herinneringen van morgen.
Een prachtige locatie om te aarden, om te liggen, om plat te gaan in het donker.
De warme stem van de yogi neemt je mee in het donker uit de stilte. Een mindful ontspanningsoefening van 35 minuten, op je yogamat, gevolgd door -wederom- stilte.
Daarna starten Heuvelman, Kelder & de Visser het concert, ook in het donker. Ze nemen je mee door muziek uit voorgaande tijden en ook improvisaties voeren je langs je eigen hart, gedachten en verlangens.
Na 60 minuten genoten te hebben van het concert, komt het licht weer in de ruimte en start de soundscape. Je blijft nog even liggen en voelt, ruikt, hoort en ziet waar je bent. Een magische avond waar je even met jezelf was, even ruimte voelde in de waan van de dag.
20:00 uur: Ontvangst
20:30 uur: Start
22:30 uur: Einde
Tickets zijn nu beschikbaar, inclusief:
>> 35 minuten mindfulness
>> 60 minuten concert
>> a take away
Vergeet niet je eigen yogamat of -matras mee te nemen, warme sokken en een dekentje. De vloer van de kerk kan wat koud zijn.
We volgen de richtlijnen van de overheid.
Advertisement

Where is it happening?

Vondelkerk, ,Amsterdam, Netherlands, Amsterdam, Netherlands

Event Location & Nearby Stays:

LAY DownTown

Host or Publisher LAY DownTown

It's more fun with friends. Share with friends