Lauri Tähkä: Toreilta Töölöön, Helsinki Bolt Arena

Schedule

Sat Jun 11 2022 at 05:30 pm

Location

Bolt Arena | Helsinki, ES

Advertisement
Lauri Tähkän Toreilta Töölöön -konsertit siirtyvät kesäkuulle 2022!

Lauri Tähkä
LA 11.06.2022
Helsinki, Bolt Arena
Liput alkaen 49,90€

Vallitsevasta pandemiatilanteesta ja viranomaisten asettamista rajoituksista johtuen joudumme valitettavasti siirtämään Helsingin Bolt Arenalle 4.9.2021 ja Seinäjoen OmaSp Stadionille 11.9.2021 suunnitellut konsertit. Viranomaisten asettamista rajoituksista johtuen konsertteja ei pysty järjestämään niin, että olisimme kaikki yhdessä voineet nauttia musiikista. Konsertit on suunniteltu siten, että ne ovat tiiviisti yhdessä toimiva kokonaisuus -Toreilta Töölöön. Näin isoja konsertteja ei ole mahdollista järjestää ilman täyttä varmuutta siitä, mitkä rajoitukset ovat voimassa konserttien aikana tai että konsertit ylipäätänsä voidaan ilmoitettuna ajankohtana toteuttaa.
”Jälleen kerran joudun surukseni kertomaan ajankohdan siirrosta. Olen todella pahoillani meidän kaikkien puolesta. Haluan tarjota teille ainutlaatuisen kokemuksen; illan, joka ei unohdu. Tehdään se silloin, kun se on mahdollista. Toivottavasti pystymme jatkossa ennakoimaan paremmin, milloin ja miten konsertteja voidaan järjestää." - Lauri

Uudet päivät konserteille ovat:
Seinäjoki: 4.6.2022
Helsinki: 11.6.2022

Ostetut liput käyvät sellaisenaan tuleville keikoille. Ticketmaster lähettää tarkemmat infot kaikille lipun ostaneille sähköpostitse.
Pitkän ja menestyksekkään uran tehnyt Lauri Tähkä on suositumpi kuin koskaan. Maaliskuun alussa julkaistu uusi single Aavikko on ollut menestys, ja yleisö on ottanut sen innolla vastaan. Se onkin pysynyt listojen kärkisijoilla ilmestymisestään lähtien.
Tuorein Meidän tulevat päivät -albumi nousi julkaisunsa jälkeen suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi ja on ylittänyt platinarajan. Myös albumin nimikkokiertue oli loppuunmyyty.

Liput Ticketmaster: https://www.ticketmaster.fi/artist/lauri-tahka-lippuja/877264
Advertisement

Where is it happening?

Bolt Arena, Urheilukatu 5,Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

RaikuliLive

Host or Publisher RaikuliLive

It's more fun with friends. Share with friends