Langfredag: Ash Olsen

Schedule

Fri Apr 29 2022 at 10:00 pm

Location

SALT art & music | Oslo, OS

Advertisement
Langfredag er et nytt konsept fra SALT: en slags klubb for de som ikke liker klubb og som elsker god musikk. Spennende band og artister inviteres til vår største scene fredag kveld. Når bandet går av scenen tar DJ-en over anlegget, og den gode stemningen fra konserten blir med oss over på dansegulvet ut i de sene nattetimer.
ASH OLSEN
På kort tid har Ash Olsen markert seg som en av Norges mest lovende rappere og tatt både musikkbransjen og publikum med storm og av blant annet NRK P3 ble hun fremhevet som en av de norske artistene som kunne ta over både den nasjonale og internasjonale musikkscenen i løpet av 2021.
Det var derfor ikke noe mindre forventninger fra publikum når det unge talentet for første gang stod på scenen under «Ekstremsportveko i Voss». Ikke en liten scene å debutere live på, men med sine eminente rim, hypnotiske tilstedeværelse og den utradisjonelle kombinasjonen for en hip-hop artist av tracks og liveband, så bygget forventningene seg større i live markedet. Videre førte det henne til en opptreden under «Ruller Hardt» festivalen i Bergen, samt Høllafest i Lofoten, hvor publikum under sistnevnte festival beriket scenen med å kaste sine BH-er etter Ash. Alt dette førte til at hun fikk muligheten til å spille to konserter under fjorårets Bylarm festival, og med to stappfulle venues var det ingen tvil om hvilken artist det var størst forventninger til under festivalen. I klassisk Ash stil så overgikk hun alle forventninger og det er ingen tvil om at Norge har nok en ny potensiell internasjonal superstjerne. Bylarm konsertene åpnet opp øynene til festival Norge og det venter nå en nasjonal club turne og en nasjonal festivalsommer i 2022, samt at hun i løpet av året vil gjøre sin debut på internasjonale scener.
---------------------------
Den arktiske hovedscenen har stående publikum.
Se hele programmet på SALT: salted.no/program
Ønsker dere oppdateringer, om vårt kulturprogram, sauna eller invitasjoner til eventer meld deg på vårt nyhetsbrev: salted.no/kontakt
Advertisement

Where is it happening?

SALT art & music, Festningsallmenningen, Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

Made Management

Host or Publisher Made Management

It's more fun with friends. Share with friends