Kvinde Kend Din Pop Præsenterer: Agnes Hartwich - Solo //Support: Lin Vander

Schedule

Fri Apr 21 2023 at 08:00 pm

Location

Frølageret | Svendborg, FY

Advertisement
Det fjerde event i rækken og vi håber du vil komme med ?
Agnes Hartwich kommer nemlig til denne udgave af Kvinde Kend Din Pop, til at give en helt ekstraordinær koncert. Her bliver det Agnes alene uden band, intimt og lækkert. ?
Agnes Hartwich tager udgangspunkt i sit eget liv som ung kvinde med rødder i provinsen og de store følelser, der overskygger alt, når man skal finde sit fundament. Det er sangskrivning om vrede og følelsen af at føle sig anderledes. Men det er også håb, rå energi og den stormende og altoverskyggende forelskelse, der kan ramme et teenagehjerte – og bliver serveret i et elegant mix af pop, rock og grunge.
//Support: Lin Vander
Lin er en up & coming musiker der med sine akustiske guitarakkompagnementer, inderlige vokal og hyperrealistiske tekster bringer dansk melankolsk soul på skemaet.

? KVINDE KEND DIN POP ?
Kvinde Kend Din Pop er koncerter til dig der er nysgerrig på ny musik, men overvældet af de mange muligheder. Vi har gjort det hårde arbejde og håndplukket de sejeste, nye artister, så alt du skal gøre er at møde op og blive forkælet. Oplev morgendagens stjerner og vær med til at skubbe til skævheden på playlisterne, radioen og festivalerne. Alle køn er selvfølgelig velkomne.
Håber vi ses!
// Thea og Rikke, aka. Kvinde Kend Din Pop
-------------------------------------------------------------------------
?️ Billetpris: 100 kr. inkl. gebyr ?️
Koncerten arrangeres af Kvinde Kend Din Pop og Kulturmaskinen
Advertisement

Where is it happening?

Frølageret, Farvergården 7, Svendborg, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Kvinde Kend Din Pop

Host or Publisher Kvinde Kend Din Pop

It's more fun with friends. Share with friends