Kupoli Live: The Mystic Revelation of Teppo Repo

Schedule

Thu May 23 2024 at 07:00 pm

Location

Unioninkatu 36, FI-00014 HELSINGIN YLIOPISTO Helsinki, Finland | Helsinki, ES

Advertisement
Kansalliskirjaston vuoden 2024 Kulttuurikumppanien konsertit polkaisee käyntiin The Mystic Revelation of Teppo Repo -yhtye, joka esiintyy Kupolisalissa 23 toukokuuta klo 19.00. Ilta alkaa haastattelulla ja jatkuu live-esityksellä. Iltaa juontaa Tuomas Palonen. Konserttiin on vapaa pääsy.
The Mystic Revelation of Teppo Repo on ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen yhtye (Otto Eskelinen, Arwi Lind, Eero Tikkanen) jonka musiikissa kuuluvat suomalais-ugrilaiset perinteet, shamanistinen ja arkaainen soundi, jazz ja kansanmusiikki. Keikoilla meditatiivisesta ja intuitiivisestä tunnelmasta tulee kokemus ja jokainen keikka on erilainen kuin aiemmat. Yhtyeen instrumentteihin kuuluu mm. hirsirakentaja Paavo Eskelisen hirsisoittimet ja Otto Eskelisen itse tekemät puuhuilut. The Mystic Revelation of Teppo Repo keikkailee aktiivisesti myös Joose Keskitalon taustayhtyeenä. Keväällä 2024 The Mystic Revelation of Teppo Repo julkaisee ”Ikivihreät”-albumin, joka sisältää tunnettuja sävelmiä kansanlauluista kotiseutulauluihin. Levyllä yhtye tulkitsee klassikoita kuten Unohtuman ilta, Uralin pihlaja ja Satumaa-tango omalla ainutlaatuisella tyylillään ja instrumentaatiollaan.
Ovet aukeaa klo 18.45
Advertisement

Where is it happening?

Unioninkatu 36, FI-00014 HELSINGIN YLIOPISTO Helsinki, Finland, Kirkkokatu 20, FI-00170 Helsinki, Suomi,Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Kansalliskirjasto

Host or Publisher Kansalliskirjasto

It's more fun with friends. Share with friends