Konkylie FEST - VEGA - Ny dato

Schedule

Fri Jan 21 2022 at 06:30 pm to 11:30 pm

UTC+01:00

Location

VEGA | Copenhagen, SK

Konkylie FEST - VEGA - Ny dato
Advertisement

Konkylie har din fest i januar
Døre: 17.30
Koncertstart: 18.30
Billetpris: 200 kr. inkl. gebyr
___________________________________________________________
VIRGIN SUICIDE & NECKLACE & NURSE & SENSO & GHAZAL
Virgin Suicide
Tilbage i 2020 var Virgin Suicide på vej til Wuhan for at starte deres anden omfattende Kina-turné. Turen blev af indlysende grunde ikke gennemført og de har efter den store covid-skuffelse ligget i hi. Men nu er bandet klar med deres nye ep, hvoraf første single udkommer i løbet af efteråret 2021.
Gruppen debuterede i 2015 med det selvbetitlede album Virgin Suicide, der i 2017 blev fulgt op af albummet Forever Trouble. Virgin Suicide har blandt andet været Band Of The Week på The Guardian, og begge deres albums har høstet stor ros bl.a. af Politiken, P6 Beat, BBC Radio og Clash Music.
Necklace
Necklace’s Nyt album ‘Mazing
Necklace er Niklas Grool, en sangskriver, producer og sanger fra Skjern. Grools excentriske sangskrivning og produktioner er en bevidst øvelse i lysten til at bære livets mørke lag med humor og positivitet.
29. januar 2021 udgav Necklase sit debutalbum. "'Mazing" er titelen på albummet, et lunefuldt album med dybe følelser indpakket i en energisk produktion. Inspireret af ikke kun hans egne oplevelser, men af interpersonelle relationer han har oplevet, "'Mazing" er et befriende album der indrammer kærlighedens strabadser lydisk smigrende lys. Gennem sange som “Senses” og “Can’t Wait” har "'Mazing" evenen til at lede én gennem
svære perioder.
"Jeg ønsker at folk skal lytte til 'Mazing og føle sig fredfyldt med en bedre forståelse af forholdene i deres liv" - Necklace
Hans debutsang "Try This" har akkumuleret millioner af streams siden dets udgivelse, mens efterfølgende singler er blevet supported af Spotifys New Music Friday, Fresh Finds, Young & Free, Alternative R&B og Apple Musics In My Room, plus redaktionel ros fra Pigeons & Planes, The FADER, Highsnobiety, BBC Radio samt Soundvenue og Gaffa.

Nurse
Nurse er Josefine Struckmanns soloprojekt. Josefine har længe været et kendt ansigt på det københavnske musikscene, hvor hun blandt andet var den ene halvdel af duoen MOR sammen med MØ. Nurse emmer af 00’er og 90’er-universer, når Struckmann smadrer Britney pop og Korn-guitar sammen til ét, og uhøjtideligt blander 00’ernes uforlignelige genrer sammen som akvareller.
Senso
Senso er en malstrøm af komplekse følelser og alternativ pop/rock anført af forsanger Jens Konrad, der tydeligvis ikke er bange for at blande forskellige genrer.
På debut EP’en ‘Drifter94’ bliver lytteren således mødt af grandiøs rock, bombastiske hi-hats og kawaii-breakbeats. Tænk Tears for Fears indhyllet i en ny sad boi vibe fordybet i nutidens socialpolitiske puslespil.
Side udgivelsen af “Drifter94” har Jens Konrad, der også udgør den ene halvdel af den elektroniske duo Lyra Valenza, fået selskab fra den evigt muterende københavnske undergrundsscene. Senso har udviklet sig til et band bestående af Albert Hertz fra rockensemblet Josiah Konder, Mads Uldum fra kraut-bandet Lød, og Sofie Westh fra post-punk gruppen Deadpan.
Bandet arbejder nu på deres debutalbum, og til Konkylie FEST vil de fremføre smagsprøver fra det kommende album side om side med numre fra “Drifter94”.
Ghazal
Ghazal er iranske Melodi Soltanis artpop-projekt. Hun skriver, producerer og performer legesyge sange, der på elegant vis formår at balancere det catchy og det kryptiske. Ghazals musik et produkt af at navigere i og forene modsætningsforhold og afspejler på den måde, hvordan en fremmedgjort identitet overlever. Det viser sig i foreningen af organiske og syntetiske elementer, popmelodier over eksperimenterende akkordprogressioner og store følelser i galgenhumoristiske tekstuniverser, der bliver leveret på både engelsk og farsi.

...
Advertisement

Where is it happening?

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

VEGA

Host or Publisher VEGA

It's more fun with friends. Share with friends

Discover More Events in Copenhagen

Niels-Peter Henriksen Solo Show
Thu Jan 20 2022 at 08:00 pm Niels-Peter Henriksen Solo Show

Comedy Zoo

MAGIC-SHOW TRIPS-ADVENTURES
Statusseminar for b\u00f8rne- og ungdomslitteratur 2022
Fri Jan 21 2022 at 08:30 am Statusseminar for børne- og ungdomslitteratur 2022

Kulturhuset Islands Brygge

MUTTER KRAUSES HIMMELFART m. introduktion og live-musik \/\/ K\u00f8benhavn Stumfilmfestival
Fri Jan 21 2022 at 04:00 pm MUTTER KRAUSES HIMMELFART m. introduktion og live-musik // København Stumfilmfestival

Cinemateket

ENTERTAINMENT FESTIVALS
Fyraftens Jazz: Milners orgel trio
Fri Jan 21 2022 at 04:30 pm Fyraftens Jazz: Milners orgel trio

DROP INN

MUSIC ENTERTAINMENT
Ekstra! Michael Sch\u00f8t - D\u00e6monkrati, K\u00f8benhavn, Bremen Teater
Fri Jan 21 2022 at 06:00 pm Ekstra! Michael Schøt - Dæmonkrati, København, Bremen Teater

Bremen Teater

FLOT JULEMUSIK VER.11.0
Fri Jan 21 2022 at 07:00 pm FLOT JULEMUSIK VER.11.0

Pumpehuset

Balboa p\u00e5 Globen AFLYST
Fri Jan 21 2022 at 07:30 pm Balboa på Globen AFLYST

Cafe Globen

GO EXTREME - SURF SPECIAL: 'Crystal Voyager' + 'Momentum generation'
Fri Jan 21 2022 at 07:30 pm GO EXTREME - SURF SPECIAL: 'Crystal Voyager' + 'Momentum generation'

Cinemateket

ENTERTAINMENT CONCERTS

What's Happening Next in Copenhagen ?

Discover Copenhagen Events