Klubb DÖD: Trans-X + KNIGHT$

Schedule

Fri Jul 01 2022 at 07:00 pm to Sat Jul 02 2022 at 10:00 pm

UTC+02:00

Location

Hus 7 | Stockholm, ST

Advertisement
Klubb DÖD proudly presents...
En resa tillbaka till 80-talet!
Live: Trans-X + KNIGHT$
▲ TRANS-X - I början av 80-talet blev en en ung kanadensisk sångare, låtskrivare och producent vid namn Pascal Languirand, en av pionjärerna inom Hi-NRG - en genre som kännetecknas av snabb discopop. Denna musikstil framförde Languirand tillsammans med sin grupp Trans-X. Montrealbaserade Trans-X slog igenom stort 1986 med superhiten "Living on Video" som toppade dans- och poplistor runt om i världen. Hi-NRG, med framträdande basgångar, drivande elektroniska trummor och melodiska synthar, stod i centrum i mer än ett decennium på dansgolv över hela världen.
Diskografi:
▪DREAMS ARE MADE OF FANTASIES (2021)
▪ANTHOLOGY (2015)
▪HI-NRG (2012)
▪The Drag-Matic Album (2003)
▪010101 (2001)
▪Trans-X Xcess (1995)
▪On My Own (1988)
▪"Living on Video" (1983)
www.facebook.com/transxofficial
www.transx-music.com
▲ KNIGHT$ - KNIGHT$ är en brittisk artist med känsla för att skriva oförglömliga popsånger att dansa till. Han är också känd för hjärtstoppande liveshower. Oavsett om det är med ett helt band eller ett avskalat framträdande, är en sak säker - KNIGHT$ levererar.
www.facebook.com/Knights101
www.knights101.com
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
DJ GALLIANO
• Hus 7
• Ⓣ-Globen, Styckmästargatan 10
• Dörrarna öppnar kl. 19:00
• 18 år
www.klubbdod.se
VARMT VÄLKOMNA!
19:00 Doors open
19:30 Show - KNIGHT$
20:40 Show - Trans-X
22:00 Closing
Advertisement

Where is it happening?

Hus 7, Styckmästargatan 10,Stockholm, Sweden, Stockholm, Sweden

Event Location & Nearby Stays:

Tickets

SEK 266.65 to SEK 298.65

Slaktkyrkan

Host or Publisher Slaktkyrkan

It's more fun with friends. Share with friends

Discover More Events in Stockholm

Stockholm Sweden Meet and Greet Damian Chapa-Miklo
Fri Jul 01 2022 at 12:00 pm Stockholm Sweden Meet and Greet Damian Chapa-Miklo

Stockholm, Sweden

MEET-AND-GREET
High 5ive Summer Fest 2022
Fri Jul 01 2022 at 01:00 pm High 5ive Summer Fest 2022

Fållan

420 | ROOF PARTY | Raxon (Ellum\/Kompakt) | Bakke | Slakthustaket
Fri Jul 01 2022 at 05:00 pm 420 | ROOF PARTY | Raxon (Ellum/Kompakt) | Bakke | Slakthustaket

Slakthuset

PARTIES ENTERTAINMENT
Premi\u00e4r p\u00e5 Soul Train Summer Party
Fri Jul 01 2022 at 05:00 pm Premiär på Soul Train Summer Party

Biblioteket Live

PARTIES ENTERTAINMENT
Sommarkv\u00e4ll med Py B\u00e4ckman & Janne Bark
Fri Jul 01 2022 at 06:00 pm Sommarkväll med Py Bäckman & Janne Bark

Kafé Himlavalvet

EFFEKT - Resurrection
Fri Jul 01 2022 at 10:00 pm EFFEKT - Resurrection

Kvarteret

PARTIES ENTERTAINMENT
Back to the 80s - Trans X Efterfest
Fri Jul 01 2022 at 10:30 pm Back to the 80s - Trans X Efterfest

Hus 7

CONCERTS
Hornstull - J\u00e4rna 2022
Sat Jul 02 2022 at 08:30 am Hornstull - Järna 2022

Hornstull

Susanne Bro\u00e4nda
Sat Jul 02 2022 at 12:00 pm Susanne Broända

Celsiusgatan 2, SE-112 30 Stockholm, Sverige

ART

What's Happening Next in Stockholm?

Discover Stockholm Events