KEVIN DE VRIES ★ COEUS ★ Budapest Calling ● Cinema Hall ● Truesounds Music ∎ Feb 18

Schedule

Sat Feb 18 2023 at 08:00 pm to Sun Feb 19 2023 at 06:00 am

Location

Cinema Hall Budapest | Budapest, BU

Advertisement
Budapest Calling & Cinema Hall & Truesounds Music pres
★ ????? ?? ????? (Afterlife, Drumcode, Cocoon) ?
★ ????? ★ Peter Makto ★ Justrice
?️ Cinema Hall ★ FEB 18. 2023
A 2023-as szezonunkat ünnepélyesen megnyitják: ????? ?? ????? és ?????! ?
Kevin De Vries, a techno szcénában lassan világsztárra avanzsáló berlini művész először lép fel Magyarországon!?
2015-ben robbant be és azóta az ????????? kiadó egyik húzónevévé vált, de Sven Väth ??????-jánál és Adam Beyer ????????-jánál is gyorsan betöltötte az űrt egyedi hangzásával. ?
⌛ Amikor egy Kevin De Vries track megrázza a klubbot, az olyan, mintha az idő megállna, a levegőben lógna és a drop után összetéveszthetetlen drámaisággal zuhanna vissza a földre. Kevin zenéje a hangrendszereket a végsőkig feszíti: egyszerre merít a techno erejéből és a trance eufóriájából. ?
? A ????? ???? ?? című giga slágerével egy életre belopta magát a szívünkbe, de nem csak nekünk, idén a világ legjobb klubja, a Hi Ibiza szavazásán ez kapta a legtöbb voksot a 2022-es év zenéjére.
>>

? Kevin olyan óriási rendezvényekkel a háta mögött érkezik hozzánk, mint az összes nagy ????????? ????????, valamint a ????????????, ?????????? vagy ????????? ezért is lesz igazán különleges, hogy Magyarországon először klubban fog fellépni – ugyanis ekkor sokkal inkább ki tudnak teljesedni az előadók a rajongók előtt és meg tudják mutatni a valódi énjüket. ?
Egy biztos: kő kövön nem marad Kevin szettje előtt, se után! ?
?? Ugyanis a Truesounds Music csapatából a line-upot tovább erősíti még ????? ????? és ????????, akiknek zenéit az Afterlife kiadó legnagyobbjai, pl. Tale of Us, Colyn, Mind Against, Fideles pörgetik a legkomolyabb bulijaikon, vagy olyan fesztiválokon, mint az Awakenings vagy Ultra!
????? producerként robbant be az olyan megjelenéseivel, mint az 'Elysian' a Moblack Records-on, az 'Eden' az Afterlife-on és a 'Forgotten Love' a Mimesis-en. Rövid időn belül elnyerte a szcéna legkiválóbbjainak a támogatását, a számait rendszeresen játsszák olyan nevek, mint Tale of Us, Adriatique, Dixon, Solomun és még sokan mások. Azóta pedig DJ-ként is gyorsan betornázta magát a legelitebb line-up-okhoz.?
Tehát akinek bejön a Tale of Us-féle Afterlife-os hangzás - és tetszettek neki a bulijaink 2022-ben Colyn-nal, Fideles-szel, 8Kays-zel - annak kihagyhatatlan lesz 2023-as évünk első bulija! ?
Jelszó: DANCE WITH ME! ?
★ LINEUP ★
KEVIN DE VRIES
COEUS
PETER MAKTO
JUSTRICE
★ TICKETS ★
SOLD OUT!!
Advertisement

Where is it happening?

Cinema Hall Budapest, Népligeti út 2.,Budapest, Hungary, Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

Budapest Calling

Host or Publisher Budapest Calling

It's more fun with friends. Share with friends