Ket Ghet op Bedrijvencontactdagen

Schedule

Wed Apr 27 2022 at 02:00 pm to Thu Apr 28 2022 at 08:00 pm

Location

Kortrijk Xpo | Kortrijk, WV

Advertisement
Bedrijvencontactdagen: dé plek om interessante contacten te leggen met de bedrijven in regio Zuid-West-Vlaanderen. You ready?
About this Event

Vorig jaar lanceerden we de podcast "Ket Ghet: ondernemen in ups en downs" want ondernemen, dat is niet altijd the American Dream. Het is knokken en hard werken om je dromen te realiseren. We nodigden gasten uit die hun verhaal kwamen brengen. Geen ver-van-mijn-bed-show dus, maar pure verhalen over the good, the bad & the ugly.

Dit jaar tillen we Ket Ghet nog een niveautje hoger: we werken hard aan een tweede seizoen, maarrrrrr...we starten al met opnames van onze specials op de Bedrijvencontactdagen! En daar kan jij aan deelnemen. Op 27 en 28 april komen er twee experten langs op de stand van [email protected] (standnummer 2144). Zij geven de geheimen in hun vakgebied prijs aan zij die de vragen durven stellen. Zit jij met een vraag over marketing? Of wil je beter leren samenwerken in je team? Kom dan langs, telkens om 14u30 op de Bedrijvencontactdagen en stap er een pak wijzer weer buiten. Onze host Anjo Wychuyse van Remes leidt alles opnieuw in goeie banen. Het wordt dus weer top!

Praktisch:

- woensdag 27 april, 14u30 - 16u: Dominic Heselmans over marketing

- donderdag 28 april, 14u30 - 16u: Thibault Werbrouck (Hunt & Hired) over HR & teamwork

Schrijf je in op één van de timeslots om ongegeneerd al je vragen te stellen. Jullie vragen en de antwoorden van onze experts worden verwerkt tot een razen interessante special voor Ket Ghet, op Spotify of waar je anders podcasts luistert.

Wil je gewoon komen luisteren? Geen probleem, kom maar af! Daarvoor hoef je niet te registreren!

PS: Bedrijvencontactdagen is gratis, maar je moet je wel op voorhand registreren via de site. Dat kan hier.

Advertisement

Where is it happening?

Kortrijk Xpo, 216 Doorniksesteenweg, Kortrijk, Belgium

Event Location & Nearby Stays:

Tickets

USD 0.00

Start@K

Host or Publisher [email protected]

It's more fun with friends. Share with friends