Kellermensch // Harders // support Roxy Jules // UDSOLGT

Schedule

Sat Mar 25 2023 at 09:00 pm

Location

Spillestedet Harders | Svendborg, FY

Advertisement
OBS: KONCERTEN ER UDSOLGT
Kellermensch er klar til at lægge Harders ned (igen!)
----------------------------
Lørdag d. 25. Marts
Dørene åbner: 20:00
Show: 21:00
Pris: 240 kr
----------------------------
Det vestjyske livefænomen er for alvor opsteget fra kælderdybet med annoncering af det længeventede tredje album og tilhørende koncertdatoer.
Den skæbnesvangre pandemitid, der har bestyrtet det meste af den danske musikbranche og dens aktører har, til trods, markeret, hvad der ligner en reel tilbagevenden til overfladen fordet danske rocknoir – band. I kølvandet på det lovpriste og hæderkronede comebackalbum, Goliath, der atter cementerede mørkemændene centralt som ledestjerner på den danske rockscene, er det, foruden tre singleudgivelser, blevet til et hav af udsolgte koncerter på landets største spillesteder og i de mindre byer. GAFFA har, ad flere omgange, ikke lagt fingre imellem, kvitteret med henholdsvis 5 og 6 stjerner og den utvetydige konklusion: “magtdemonstration”.
Med deres unikke kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer, dundrende trommer og tordenbrøl har sekstetten de seneste år genopvakt rockmusikken og på scenen udviklet sig fra kompromisløst, larmende rockband i den esbjergensiske undergrund til internationalt koncertfænomen, der bevæger sit publikum med smukke, intense, smertefulde og voldsomme liveoptrædener af dramaturgiske dimensioner.
Dette har ført dem til Europas største scener herunder Rock Am Ring, Rock Im Park, Wacken og herhjemme alt fra Roskilde Festivals Orange Scene til Copenhell og Tønder Festival.
De besøgte et udsolgt Harders i efteråret 2021, og sendte folk i ekstase! Vi kan ikke vente til endnu en lektion i rock der går langt ud over scenekanten.
Advertisement

Where is it happening?

Spillestedet Harders, Møllergade 36,Svendborg, Denmark, Svendborg, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Fyn Live

Host or Publisher Fyn Live

It's more fun with friends. Share with friends