Katherine Ryan | Lilla Cirkus, Stockholm

Schedule

Thu Sep 08 2022 at 07:00 pm to 10:00 pm

Location

Cirkus Arena & Restaurang | Stockholm, ST

Advertisement
OBS! NYTT DATUM!
Katherine Ryan är stjärnan bakom Netflix-hiten The Duchess (och två globala Netflixspecialer In Trouble och Glitter Room) - och nu återvänder komikern och TV-stjärnan till scenen med den sprillans nya showen Missus. En otroligt rolig stand-up show om livet, kärlek och vad det innebär att nu vara en "Missus". Torsdag 8 september 2022 kommer Kanadensiska Katherine Ryan till Lilla Cirkus i Stockholm!
Biljetter via LiveNation.se!
Född och uppvuxen i Kanada men nu baserad i England - Katherine Ryan har på kort tid blivit en av komedivärldens starkast lysande stjärnor. Brittisk press sammanfattar henne väl:
"A comic in supreme command of her shtick" - The Guardian
"One of the stand-out stand-ups of her generation" - The Times
"The writing is tight, the delivery flawless... a stand-up who is at the top of her game" - The Independent
"Flawlessly delivered... this is stand-up comedy that slaps you countless times around the face and leaves you aching with laughter. Be in no doubt, Ryan is among the very best out there" - The Telegraph
Katherine Ryans succé har nått långt utanför England, framför allt med hennes sitcom "The Duchess" som släpptes globalt på Netflix i september 2020 - en 6 x 30 min-serie som direkt gick upp på Netflix förstaplats. Katherine spelar inte bara i serien utan har även skrivit och producerat alla avsnitt.
Serien kommer efter två hyllade stand-ups på Netflix, In Trouble från 2017 och Glitter Room från 2019. Med dessa blev hon blott den andra UK-baserade komikern att få en global Netflix-special för stand-up komiker, efter Jimmy Carr - och än så länge den enda kvinnan.
Ryan har medverkat i många stora TV-program och podcasts - och är ett av de mest intressanta namnen baserad i det komikertäta landet England. Och nu återvänder hon äntligen med en ny stand-up som kommer till Stockholm och Lilla Cirkus som en del av turnén! Vi längtar efter 8 september 2022 och en kväll med skrattgaranti!
Advertisement

Where is it happening?

Cirkus Arena & Restaurang, Djurgårdsslätten 43-45,Stockholm, Sweden, Stockholm, Sweden

Event Location & Nearby Stays:

Cirkus Arena & Restaurang

Host or Publisher Cirkus Arena & Restaurang

It's more fun with friends. Share with friends