Kaap 2 jaar <3

Schedule

Sat Jul 15 2023 at 11:00 am to Sun Jul 16 2023 at 03:00 am

Location

Kaap Amsterdam | Amsterdam, NH

Advertisement
Kaap twee jaar. Double trouble van het beste soort op alle fronten. Twee jaar vrijbuiten aan het nog altijd rafelige randje van Amsterdam, daarbuiten aan het IJ. Stoer, ruig en vogelvrij. Trappelen en dansen in het zand. Genieten van elkaar, top klanken, hogere sferen en vooral blij zijn.
Dat verdient uiteraard een verjaardagsfeest voor en door vrijbuiters. Vriendjes en vriendinnetjes van Kaap en haar mooie crew vanuit alle windstreken, die door de twee jaren heen Kaap waardige hoogtepunten aan het trouwe publiek hebben geschonken.
Alles onder het genot van eerlijk eten en drinken. Al sinds dag 1 volledig vegetarisch. De dieren en omgeving doen in harmonie met ons mee. Vanuit de keuken ongeforceerde liefde, vanachter de bar ongecompliceerde levenssappen. Zolang de tent maar vrolijk in beweging blijft.
Kaap is veel meer dan een plek om te dansen en sjansen. De open locatie is tot een speelplaats uitgegroeid voor paradijsvogels vanuit de stad en ver daarbuiten. Van doordeweekse Ecstatic Dance sessies, een kop koffie op het terras met het hoofd in de zon en de kids in de speeltuin, Spaanse barbecues op de zondagen en vele feesten met de voeten in het zand. Alles zonder restricties.
Op zaterdag 15 juli is vanaf 11:00 iedereen welkom om 16 uur lang elkaar en nog vele jaren Kaap te vieren. Kaap verzorgt alle pret, van Karaoke tot kappers en daar tussen dansen op bevlogen artiesten vanuit heinde en verre. Alles volledig afgestemd op het vrolijke geluid van Kaap, onder vrolijk wapperende vlaggen, naast vreugdevuren, een markt met voor elk wat wils en veel, heel veel eten, drinken en het puurste genot.
Het wordt buitenspelen voor alle schepsels en alle leeftijden: als het maar leuk blijft.. en dat is een belofte. We verwachten je!
Liefs

+++
Houvast:
Kaap 2 jaar
Zaterdag 15 juli
Loonaloop live (Aus) Anna Haleta (Tel Aviv)
Isis, Noraj Cue, San Proper, Esta Polyesta,
Stefano Richetta, Daan Donk, Kraut,
Gente Quente, El Rub a Dub, Rob Zorab, Elfje.
Kapper, Karaoke, Ecstatic Dance.
Ticketlink:
https://eventix.shop/em66vrcs
Advertisement

Where is it happening?

Kaap Amsterdam, Amsterdam, Netherlands

Event Location & Nearby Stays:

Kaap Amsterdam

Host or Publisher Kaap Amsterdam

It's more fun with friends. Share with friends