Käytännön pistooli: tuli & liike, Helsinki

Schedule

Sat Sep 24 2022 at 05:00 am to 12:00 pm

Location

Helsinki, Finland | Helsinki, ES

Advertisement
Nyt Helsingissä!
Käytännön pistooli koulutuskokonaisuus on suunnattu toiminnallista urheiluammuntaa harrastaville, reserviläisille sekä asetta työtehtävissään kantaville. Käytännön pistoolin tavoite on tarjota ampujille tarvittava tieto sekä taito aseensa laadukkaaseen käyttämiseen niin perus ampumisessa kuin ampumataidon soveltamisessakin haastavissa tilanteissa. Koulutuksen pääpaino on tehokkaissa ja laadukkaissa tekniikoissa, jotka soveltuvat sellaisinaan sekä työelämään että ampumaurheiluun.
Käytännön pistooli: tuli & liike on osa koulutuskokonaisuuden tilanneharjoittelu-koulutuksia, jossa ampujat oppivat soveltamaan aiemmin oppimaansa ampuma- ja käsittelytekniikkaa monipuolisissa ja haastavissa tilanteissa. Tässä koulutuksessa opetellaan liikkumaan tehokkaasti aseen kanssa sekä ampumaan liikkeestä. Liikkumista ja liikkeestä ampumista myös harjoitellaan haastavissa tilanteissa. Käytännön pistooli: tilanneharjoittelu -koulutuksiin osallistuminen edellyttää Ampuma- ja käsittelytekniikoiden suorittamista (kts. lisää alta).
Ajankohta: 24.9.2022
Kellonaika: 12-19 (kurssipäivän aikana ei pidetä erillistä lounastaukoa vaan lyhyitä taukoja ampumisen ohessa)
Kurssipaikka: Gunpointin ampumarata, Hankasuontie 5,
Helsinki
Hinta: 229€ (sis. alv 24%)
Kesto: 7 tuntia
Kurssimaksu sisältää koulutuksen, ratamaksun, taulut sekä kurssitodistuksen.
Kurssilla tarvittavat välineet: Pistooli tai pienoispistooli, lippaat, kotelo, lipastaskut, vyö, 300 patruunaa, silmä- ja kuulosuojaimet
Vaatimukset kurssille osallistumiseen:
- Hyväksytysti suoritetut Ampuma- ja Käsittelytekniikkakurssit. Tai vastaavat muun toimijan Toiminnallisen / Taktisen pistooliammunnan 1-2 kurssit (ATC, Infinity Tactics, Osuva…)
- Turvallinen aseenkäsittelytaito (Turvallinen aseenkäsittelytaito, esim. Turvallisen ampujan status tai ammatin kautta saatu ampuma-asekoulutus)
- Nuhteeton tausta
- Henkilökohtainen vakuutus
Kouluttaja Hemmo Päiveröinen Päiveröinen on toiminut toistakymmentä vuotta moninaisissa turvallisuustehtävissä Suomessa ja ulkomailla sekä työskennellyt 7 vuotta päätoimisena ase- ja turvallisuuskouluttajana. Päiveröinen on kouluttanut yli tuhatta ammattilaista ja harrastajaa sekä suorittanut yli 50 kansainvälistä turvallisuustehtävien ammattilaiskoulutusta mukaanlukien:
- California Department of Corrections SWAT School
- S.P.E.A.R.™ Instructor
- Personal Defense Readiness™ Fundamentals Coach
- International Mobile Training Team (IMTT) Instructor
- Ampuma-asekouluttaja (Poliisiammattikorkeakoulu)
- Voimankäyttökouluttaja (Poliisiammattikorkeakoulu)
- IPSC Range officer & IDPA Safety Officer
Lisätietoa: hemmo(at)turvallisuuskoulutukset.fi
Ilmoittaudu mukaan lunastamalla kurssipaikka verkkokaupassamme!
Advertisement

Where is it happening?

Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Asetaito

Host or Publisher Asetaito

It's more fun with friends. Share with friends