Jungle in AFAS Live

Schedule

Thu May 26 2022 at 06:30 pm to 10:45 pm

Location

AFAS Live | Amsterdam, NH

Advertisement
Op donderdag 26 mei 2022 geeft het Britse elektronische neo-soulduo Jungle een liveshow in AFAS Live in Amsterdam. Het concert wordt gepresenteerd door Paradiso in samenwerking met MOJO.
Jungle werd in 2013 opgericht door producers-duo en jeugdvrienden Tom McFarland en Josh Lloyd-Watson uit Londen. Een jaar later volgde de release van hun gelijknamige debuutalbum en brak de band vrijwel direct wereldwijd door met hits als ‘The Heat’ en ‘Busy Earning’. Jungle maakt broeierige elektronische neo-soul, sterk geïnspireerd door disco en funk uit de jaren ’70.
Loving in Stereo
In augustus 2021 bracht Jungle hun goed ontvangen derde studioalbum 'Loving in Stereo' uit. Zo schreef de Volkskrant: 'Jungle maakt de mooiste zomerplaat van het jaar, met disco en soul in sepiakleuren én onverbiddelijke vloervullers (★★★★☆)'.
Uitgestelde tour
In januari en februari 2022 zou Jungle eigenlijk drie uitverkochte shows geven in Paradiso. Vanwege de aanhoudende onzekere situatie rondom het coronavirus is de volledige Europese tour verplaatst naar mei en zijn de drie dagen in Paradiso samengevoegd tot één concert wat plaatsvindt op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) in AFAS Live, Amsterdam.
Support act: Priya Ragu
Tickets & Info: paradi.so/Jungle-AFASLive
Alle genoemde tijden onder voorbehoud.
Advertisement

Where is it happening?

AFAS Live, Johan Cruijff Boulevard 590,Amsterdam, Netherlands, Amsterdam, Netherlands

Event Location & Nearby Stays:

Paradiso Amsterdam

Host or Publisher Paradiso Amsterdam

It's more fun with friends. Share with friends